11:07 Zdravlje Svaki dan sam jela jogurt i lan: Posle 2 nedelje nisam više bila ista žena, rezultat me je iznenadio!
10:50 Poznati Zgrozili se svi, čim je ugrabio priliku dirao je tamo gde ne treba: Muškarac spopadao pevačicu i to na koncertu, svi zgroženi
10:09 Poznati "Vezala providnu krpu preko grudi i izašla napolje": Zakoračila je i svi su zanemeli, ovo je najbezobraznije izdanje Kim Kardašijan
10:06 Horoskop 4 horoskopska znaka će doživeti "vodopad novca": Do 12. oktobra oni će se ludački opariti
09:44 Dom i saveti Ljude mole da ne otvaraju prozore u kupatilu posle tuširanja; Evo zašto je to veoma važno
09:21 Porodica Danas je dan koji DONOSI BOŽJI BLAGOSLOV: Poštujte ove običaje, jedan donosi posebnu sreću deci
09:02 Dom i saveti Zašto jufka puca i ne može da se razvuče? Mnoge domaćice greše u jednoj stvari, a tajna je u frižideru
08:41 Horoskop Sve što dotaknu pretvoriće u zlato: Samo ova tri znaka do 2027. će imati novac, uspeh i sreću
08:21 Dom i saveti Nikada ne priključujte ova 3 uređaja u produžni kabl: Najveća greška krije se upravo u kuhinji – rizik od požara je ogroman
08:00 Zdravlje Snižava holesterol i drži vas sitim satima: Zaboravljena namirnica od 140 dinara čini čuda za zdravlje!
22:00 Horoskop Od sutra, 6. oktobra stižu vrtoglave promene za 3 znaka: Merkur u Škorpiji sa sobom donosi energiju rasta, suočićete se sa isitinama o kojima ste razmišljali dugo
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom