09:20 Lepota i Moda Šampon od 1 povrća je hit u svetu: Žene tvrde da i najtanju kosu učini bujnom i sprečava opadanje
09:01 Zdravlje Celi život pogrešno koristimo sprej za nos: Lekar otkrio veliku grešku koju svi pravimo i lek ne stiže tamo gde treba
08:21 Dom i saveti Sve je u tajmingu: Ako želiš brzo da smršaš bez gladovanja, evo u koliko sati treba doručkovati, ručati, večerati
08:07 Zdravlje Ovaj doručak ubija vaš imunitet: Nutricionisti otkrili velike greške koje pravimo svako jutro
21:59 Horoskop Od 7. oktobra, 3 znaka ulaze u povoljan finansijski period: Privlače novac kao ludi, para će se na paru lepiti
21:26 Dom i saveti Čas se suše, čas bujaju, ali od ovoga rastu kao iz vode: Prirodni rastvor koji je "injekcija" za orhideje, obožavaju kada ih ovim zalivate
20:27 Poznati Smotala mlađanog Kruza Bekama, pa kada su je prozvali, ona se skoro pa uvredila: Zašto je pevačica u vezi sa 10 godina mlađim momkom?
19:58 Dom i saveti Lošeg je ukusa i nije mekan jer promašite najvažnije: Evo koliko se kvasca dodaje kada mesite hleb
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 7. oktobar: Vodolije posvetite se rešavanju emotivnih zavrzlama, kod Bikova zategnuta atmosfera
18:59 Poznati Obožavali je, divili se lepoti i harizmi, a sada svi zabrinuti: Otkud joj ove modrice, Britni Spirs u potpunom delirijumu
18:27 Lepota i Moda Što su letu baletanke, to su jeseni ove cipele: Najpopularnija je obuća ove sezone, rasprodaju se brzinom svetlosti, Srpkinje odlepile u kratkom roku
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom