18:59 Poznati Obožavali je, divili se lepoti i harizmi, a sada svi zabrinuti: Otkud joj ove modrice, Britni Spirs u potpunom delirijumu
18:27 Lepota i Moda Što su letu baletanke, to su jeseni ove cipele: Najpopularnija je obuća ove sezone, rasprodaju se brzinom svetlosti, Srpkinje odlepile u kratkom roku
17:56 Dom i saveti "Usisavaju" vlagu bolje od odvlaivača, a priodno su prejeftino rešenje: Evo kako da vam se u ćoškovima nikada ne pojavi buđ
17:27 Horoskop Ovo je njihov datum ovog meseca, krenuće im sve nabolje: 23. oktobar je ključan, Sunce im ulazi u znak i to značava novi početak
17:08 Porodica "Smišljaju kako da me proglase ludom": Veru pod stare dane, snaha i sin žele da izbace iz kuće, a iza svega se krije mučna priča
16:46 Ispovesti Devojčica je nestala s 13 godina: Kao odrasla je slučajno srela policajca koji je tražio, ono što se desilo je sve šokiralo
16:23 Porodica Ovako izgleda žena koja je nesrećna u braku! Ovih 10 znakova se vide na kilometar, ali ih većina nažalost ignoriše
16:07 Dom i saveti Hortenzije ne vole kad im ovo radite: Mnogi prave tu grešku u jesen, zato im propadnu do proleća
15:44 Porodica Detalj na porodičnoj fotografiji otkriva da li ćete se razvesti! Naučnici kažu da vam je bračna sudbina zapisana na licu
15:32 Lepota i Moda Frizure koje podmlađuju: Frizerka poznatih otkriva 3 najpopularnije koje brišu godine!
15:11 Poznati Svi strepe od Harijeve reakcije: Megan Markl objavila snimak blizu tunela u kojem je poginula Dajana i razbesnela svet
14:51 Dom i saveti Izbeljivač uništava fuge u kupatilu: Evo prirodnog trika da zablistaju bez hemikalija
08:28 Poznati Sećate li se lepotice koja je zavela Toma Kruza? Danas ima 63 godine, niko je ne prepoznaje
08:03 Lepota i Moda Zima im neće moći ništa: Uradite ove 3 stvari i ruke će vam uvek biti meke, zaboravite na suvu i ispucalu kožu
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti