10:56 Horoskop Vreme je da zaboravite oktobar, to nije vaš mesec: U novembru 1 znak prosperira kao nikada do sada, rastu primanja, raste pozicija, ma sreća je pred vratima
10:41 Poznati Ljubav, skandali i tragedija: Zdravko Šotra je otišao, a sa njim i tajna Nikice Marinović, lepotica koja je platila najskuplju cenu slave
10:38 Poznati Omiljeni glumac obrijao glavu! Niko ga nije prepoznao kad je skinuo kapu, čovek ne liči na sebe!
10:23 Dom i saveti Jedan cvet u kući može promeniti vaš život: Biljka čiji miris tera nesreću, briše stres, leči dušu i priziva sreću
10:08 Dom i saveti Ulje više ne kupujem! Baka mi je otkrila trik za prženje jaja bez kapi masnoće, uopšte se ne lepe!
09:34 Poznati Mračna tajna Džordža Klunija isplivala na površinu: Glumac šokirao javnost svojim priznanjem!
09:19 Poznati Ovaj komad garderobe bi Dejan Milićević zakonom zabranio muškarcima: "Ne znam kako ga skinu u nastupu ljubavnog žara"
09:03 Porodica Gore od prevare: Ovo je ,,tihi ubica" ljubavi koji ženama posebno teško pada, raskidaju čim primete užasnu naviku
08:45 Lepota i Moda Ulična elegancija: Farmerke širokih nogavica vratile su se na velika vrata i oterale sve ostale krojeve
08:25 Poznati Njih dve na sebi imaju 10 miliona dolara! Georgina Rodrigez i Loren Sančez zasenile sve na modnoj reviji
08:02 Lepota i Moda Sprečite opadanje kose: Ovo ulje je neguje i čini jačom, a evo kako da dobijete najbolje rezultate
09:37 Dom i saveti Post na mladi Mesec briše teret i otvara novi život: Ko uradi ovo 24 sata, kaže da se čuda događaju
09:14 Dom i saveti Kad omiljena sarma napravi haos: Ni slučajno nemojte jesti klseli kupus ako imate neku od ovih bolesti
08:53 Dom i saveti Niko više ne pravi sa prezlama: Profesijonalni kuvar kaže da uz ovaj dodatak nastaju najsočnije faširane šnicle
08:28 Poznati Sećate li se lepotice koja je zavela Toma Kruza? Danas ima 63 godine, niko je ne prepoznaje
08:03 Lepota i Moda Zima im neće moći ništa: Uradite ove 3 stvari i ruke će vam uvek biti meke, zaboravite na suvu i ispucalu kožu
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!