12:15 Porodica "Prolila sam milion suza, ali je vredelo": Branislava godinama nije mogla da ZATRUDNI, a sada ima MILICU
08:00 Ispovesti Bivša učesnica Top modela bila je žrtva "pilule za silovanje": Pokušala sam da izađem iz taksija, ali nisam mogla
16:35 Ispovesti Dečak od 13 meseci PREMINUO od meningitisa: Počelo je kao obična vrtićka prehlada, ali jedan simptom je bio DRUGAČIJI
17:36 Ispovesti Neplanirano se vratila KUĆI i zatekla MUŽA koji je trebalo DA bude na poslu: Pored njega je stajala DADILJA sa mokrom kosom, a ovo je bilo njeno opravdanje
09:45 Ispovesti Ima 12 GODINA I nosi samo FIRMIRANE stvari: Roditelji joj nemaju ni za TEPIH, ali MAJKA ima objašnjenje!
11:50 Ispovesti Udala se za milionera 25 godina STARIJEG od nje: Sada je iskreno ispričala kakav je njihov INTIMNI ŽIVOT
18:30 Porodica Ne blamiraj se, nemaš POŠTOVANJA prema sebi: Zbog svoje VERIDBE devojka je linčovana na društvenim mrežama
19:26 Ispovesti Ema se RAZVELA i za godinu dana PROMENILA lični OPIS: "Pre sam BRINULA o drugima, a sada sam ja došla na RED"
14:40 Porodica Niko ne veruje da su brat i sestra: Žena sa DVE vagine i duplom matericom rodila BLIZANCE, čak im je i BOJA kože drugačija (FOTO)
21:55 Poznati Madona i Gaj Riči posle 20 godina ponovo zajedno! Zakopali ratne sekire, sve ružno ostavili po strani
21:25 Porodica Najveći greh za posnom slavskom trpezom: Na Svetog Nikolu ovo nikako ne sme da se radi
20:55 Lepota i Moda Ma, ova žena grmi! Ima 62 godine, a u kratkoj čipkastoj suknji izvajane manekenske noge!
19:55 Dom i saveti Prvoklasna proja: U testo ubacite 2 tajna sastojka - neće se mrviti i ostaće danima sveža
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 17. decembar: Rak skida veliki teret, Škorpiju vodi intuicija