08:05 Ispovesti Dok se PORAĐALA dečko je istrčao iz sale: Kada je saznala PRAVI razlog njegovo odlaska, OSTAVILA GA JE
22:00 Porodica Osam OČEVA i 11 dece: Žena na METI osuda zbog broja partnera - Muškarci se ne skupljaju kao POKEMONI
19:00 Porodica Ovaj par se svakodnevno suočava sa BRUTALNIM komentarima zbog RAZLIKE u godinama, koja nije mala
17:05 Ispovesti Zbog NEPRISTOJNE odeće, nju su poslali KUĆI: Dok jedni kažu da je kao DEVOJČICA, drugi je proozivaju da izgleda kao PROSTITUTKA
10:01 Ispovesti Emotivna ISPOVEST muškarca koji je uništio BRAK: "Supruga me uhvatila sa njenom SESTROM, ne znam kako da joj se ISKUPIM"
15:20 Ispovesti DOBRA ili LOŠA majka? Ovo što je uradila TROGODIŠNJOJ devojčici je nedopustivo (VIDEO)
12:52 Ispovesti Nije znala šta joj se DEŠAVA: Jedva je izvukla živu glavu, telo joj je bilo puno OTROVA
21:10 Ispovesti Ljubavna SVAĐA je skupo koštala: Nakon SEDAM meseci se probudila iz KOME, nije mogla da hoda, jedva je šaputala, izgubila je uši, prste i vid
07:55 Ispovesti Bila sam u ŠOKU, mislila sam da je POGREŠIO sobu: Ana je imala samo JEDAN simptom, a lekar joj saopštio da će umreti
21:55 Porodica I nakon 70 godina BRAKA oni su ZALJUBLJENI: Pogledajte kako baka svog voljenog vraća u ŽIVOT, a reči koje mu izgovara KIDAJU DUŠU (VIDEO)
18:26 Poznati Svi pričaju o novogodišnjoj jelki Ričarda Gira: Pogledajte kako glumac sa porodicom slavi praznike u Španiji
17:56 Zdravlje Zdrava odbojkašica (14) završila u kolicima: Njena majka Danijela 1 simptom mesecima nije shvatala ozbiljno
17:26 Lepota i Moda Glamur u duhu Merilin Monro: Fantazija od haljine savršeno istakla peščanu figuru Sidni Svini
17:02 Poznati Nije joj bio dovoljan pirsing na ruci: Ćerka Kim Kardašijan izgubila kontrolu, snimila najnoviju transformaciju, ne liči na sebe!
16:43 Ispovesti Ostavio ju je mesec dana pred svadbu jer je imala 136 kilograma: Milica (30) smršala iz osvete i danas je neprepoznatljiva i izgleda brutalno dobro
16:18 Dom i saveti Hrskavi spolja, mekani iznutra, a nisu masni uopšte: Evo kako da uštipci i mekike ne upiju ni trunku ulja