08:45 Ispovesti Nije znala, pa se udala za bliskog rođaka: "Sva naša deca imaju 10 prstiju na rukama i nogama."
13:22 Ispovesti Hranili se SUNČEVOM energijom: Popularni bloger IZGLEDNJIVAO bebu do smrti, detetu nije bilo spasa
08:00 Ispovesti Noćna mora: Nije zatvorila PROZOR spavaće sobe, a onda je na krevetu zatekla SMRTONOSNOG gosta
21:30 Ispovesti Tužna subina čoveka PLAVE kože: Upirali su prstom u njega i zvali ga Papa Štrumpf, a zbog BOLESTI nije mogao ni posao da nađe
21:30 Porodica Pismo našeg čitaoca: Otac mi je NARKOMAN i zbog ovoga što mi je URADIO želim da ga se odreknem!
17:55 Ispovesti Otišao je u TERETANU i dobio polno prenosivu bolest: Doktor je otkrio kako je to MOGUĆE
09:30 Ispovesti Javno je tražila BOGATAŠA da se uda za njega: Muškarac koji se prvi JAVIO, srušio joj sve snove
08:00 Ispovesti Zbog jezive nesreće u komi je bio 19 godina: Doktori su odustali od njega, a on je otvorio oči i tražio samo jedno
22:30 Dom i saveti Neobičan metod: Katarina je stavila beli luk u nos, evo šta se dogodilo posle 10 minuta
19:00 Poznati Božo Vrećo progovorio o borbi s neizlečivom bolešću: " Prvi put sam tada imao veliki napad"
18:30 Ispovesti Nina (65) odlučila se za PLASTIČNU operaciju u Turskoj: Žena je sada pokazala šta ju je zadesilo (VIDEO)
14:45 Lepota i Moda Kosa vam je već sutradan masna? Uz ovaj trik ostaje čista, bujna i do 7 dana, frizeri otkrili tajnu
14:22 Ispovesti Slikala sam muža kako grli ćerku! Kada sam bolje pogledala fotografiju, zaledila sam se, posle 2 sata stigla je jeziva dijagnoza!
13:40 Ispovesti "Bio sam u koloni smrti“: Jovo Maksić 30 godina kasnije ponovo proživljava pakao Petrovačke ceste
13:15 Dom i saveti Kako dočekati 100. rođendan? Tajna dugovečnosti krije se u jednom selu – ishrana je važna, ali presudnu ulogu ima nešto drugo
12:52 Porodica Novogodišnja proslava ALTA Grupe – izuzetni rezultati i vizija novih vrednosti za klijente