09:04 Ispovesti Da bi spasila BRAK, mužu je pronašla devojku koja izgleda kao ona:" Ona i ja nosimo istu odeću"
16:15 Ispovesti Istetovirao je CELO telo, ubacivao implantate: Sada umesto ruke ima vanzemaljsku kandžu
12:50 Porodica Dobila je na LUTRIJI, a nije promenila način života: "Volim polovnu odeću i polovne automobile"
08:44 Ispovesti Smisao Monikinog života je da njen suprug budem srećan: "Volim kad me kontroliše i dozvoljavam mu da se viđa sa drugim ženama"
20:15 Porodica Devojčica (3) je samo želela psa: Roditelji su udomili PITBULA, a onda je usledila DRAMA - Dete više nikada neće moći da se NASMEJE
13:14 Ispovesti Misteriozna SMRT dečaka (2): Bio je ZDRAV i veseo, legao je da spava i nikada više se nije PROBUDIO
16:00 Ispovesti Iskrena ispovest LJUBAVNICE: "Bila sam naivna kad sam se upustila u vezu sa oženjenim muškarcem"
15:30 Ispovesti Obukla se za roditeljski sastanak pa ostavila MUŽA u šoku: "Zanemeo sam, ovako se ide na plažu"
08:45 Ispovesti Nije znala, pa se udala za bliskog rođaka: "Sva naša deca imaju 10 prstiju na rukama i nogama."
13:22 Ispovesti Hranili se SUNČEVOM energijom: Popularni bloger IZGLEDNJIVAO bebu do smrti, detetu nije bilo spasa
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!