14:55 Ispovesti Muž će me isplaćivati 15 godina, ako se razvede od mene: Zajedno smo došli do ove ideje, a razlog je samo jedan
13:00 Ispovesti Iskoristila jednostavan trik i otkrila da je verenik vara: "Pomenula sam mu ovo i on se momentalno uznemirio"
11:27 Ispovesti U zatvoru se udala za osuđenog silovatelja: "Ljubav može da se razvije bez obzira šta ste radili"
22:00 Ispovesti "Spavala sam sa TROJICOM u isto vreme i ZATRUDNELA": Nataša je svima rekla da su OČEVI, a onda joj je jedna stavka PROMENILA život
20:00 Ispovesti Devojka podelila ISKUSTVO drugarice sa Tindera i usijala Tviter: Želeo je da se čuju, a kada je pozvao, videla je njegovu KOBASICU i tu nije KRAJ!
16:30 Ispovesti Dve GODINE nakon smrti MUŽA pronašla sam PISMO: Kao da mi je lupio ŠAMAR, nikada ne bih pomislila da bi ovo napisao
15:00 Ispovesti Martin se vratio iz ŠKOLE i odjednom upao u KOMU: Bio je biljka, ali je su ga ove potresne reči MAJKE vratile u život
14:45 Porodica Ispovest samohrane majke izazvala je haos na INTERNETU: "Imam omiljeno dete i ne osećam krivicu, druga deca znaju za to"
12:20 Porodica Sin tinejdžer nije želeo da se grli sa MAMOM: "Nisam znala šta da radim, pa sam ga isplela u prirodnoj veličini"
09:20 Porodica Demijan je na sahrani strica saznao da mu je on otac: "Porodičnu tajnu su krili godinama, pitam se šta bi se promenilo da su mi rekli ranije"
18:30 Ispovesti Njena priča je FILMSKA: Ispovest devojke koja je ostavila muža zbog KUMA i to na dan njihovog VENČANJA
20:25 Ispovesti Naručila sam divne cipele sa Temua: Kad su stigle, nisam znala da li da plačem ili da se smejem
19:54 Dom i saveti Trik za brisanje prašine iz muzeja: Stavite kap ovog sredstva u vodu, trunka neće pasti 10 dana!
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za petak 12. decembar: Bika muči ljubav, tajna Device se otkriva, Lav rešava problem