10:00 Ispovesti Nije mogla da govori, hoda ili diše: Posle strašnog mamurluka, devojka (19) ostala je paralizovana i u komi
15:00 Ispovesti Nije mogla da veruje šta je snašlo: Devojka otkrila da joj je OTAC jedan od glavnih klijenata na PLATFORMI ZA ODRASLE, ali njena ispovest je ŠOKIRALA narod
15:30 Ispovesti Lena tvrdi da je toliko lepa da nastane HAOS kad ode u vrtić: Druge mame bi je rastrgle, a evo kako reaguju tate
14:30 Zdravlje Zbogo obične prehlade u trudnoći ova žena je preživela pakao: "Rekli su mi odmah da će moja ćerka biti slepa i gluva, da nikada neće hodati i pričati"
12:46 Ispovesti Muškarac živi sa dve žene i u srećnoj su vezi: "Zajedno spavamo, ljubomori nema mesta"
09:00 Ispovesti Bio je ubeđen da mu brat spava sa ŽENOM: "Na našem venčanju mi se upalio CRVENI ALARM ", evo šta je uradio!
15:31 Ispovesti Mlada napravila haos na venčanju: Usred proslave isekla kosu, ovo je bio glavni razlog
14:15 Ispovesti Stavila sam filere u usne kao tinejdžerka: Bila je to najveća greška u mom životu, izgledala sam presmešno
13:46 Porodica Muž se pojavio u porođajnoj sali i napravio skandal: Milena kaže da su ga doktori gledali u čudi, a na kraju su se svi smejali
13:20 Zdravlje Sve žene u Srbiji idu na manikir, a ona tvrdi da je zbog njega dobila rak: "Šokirala sam se kad je doktor potvrdio dijagnozu"
12:20 Ispovesti Dopustila sam MUŽU da ima ljubavnicu: To je bila moja najbolja prijateljica Sara, zahvaljujući njoj sam sačuvala brak
19:00 Ispovesti Priča žene koja je rođena sa dve vagine: Jednu koristim u privatne svrhe, drugu poslovno i ovo je strava stvar
20:25 Ispovesti Naručila sam divne cipele sa Temua: Kad su stigle, nisam znala da li da plačem ili da se smejem
19:54 Dom i saveti Trik za brisanje prašine iz muzeja: Stavite kap ovog sredstva u vodu, trunka neće pasti 10 dana!
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za petak 12. decembar: Bika muči ljubav, tajna Device se otkriva, Lav rešava problem