17:30 Ispovesti "Varam SUPRUGA, ali moja majka je kriva za sve": Rekla mi je samo četiri reči i to je bilo dovoljno da uplovim u avanturu
11:40 Ispovesti Redovno deli FOTOGRAFIJE na kojima doji bebu: Dobija odvratne komentare, mnogi misle da tako traži pažnju
10:40 Porodica Sara je doživela nervni SLOM u automobilu i sve je podelila: '"Ovo je slom jedne MAJKE, mentalno sam iscrpljena"
07:50 Porodica Ovo je za OSUDU: Majka vukla za kosu i iz sveg glasa vređala maloletnu ĆERKU u liftu (VIDEO)
19:30 Ispovesti Ova devojka boluje od RETKOG POREMEĆAJA: Samo 20.000 ljudi na svetu ima ovu dijagnozu!
18:30 Ispovesti Nakon što je smršala 90 kilograma, otišla je na OPERACIJU: Viktorija se šokirala kada je videla svoj ISKASAPLJENI stomak
18:00 Porodica Dečak (11) nakon što se posvađao sa MAJKOM, seo je na svoj bicikl i vozio 22 sata: Imao je samo jedan CILJ
12:30 Ispovesti Mama šestoro dece živi u hotelu sa porodicom: "Svi kažu da ovo nije način za odgajanje dece, a meni je jeftino"
22:30 Ispovesti Žena priznala:"Muž mi je preminuo, a ja samo mislim o tome kako je imao aferu sa mojom rođakom"
21:20 Porodica Valentina je rodila najviše dece na SVETU: Njen neobičan život će vas šokirati, ali i podatak o broju NASLEDNIKA
18:57 Ispovesti Za rođendansku tortu detetu mama je potrošila 600 dinara: Nije imala da izdvoji više novca, mnogi joj govore da treba da je bude sramota
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima
18:55 Dom i saveti Zimska mešavina za kolače ubija želju za slatkim: Dodajte prstohvat u kafu i opet ćete ući u omiljene farmerke