13:30 Ispovesti Svetlana (50) nosi minđuše od 150.000 evra: Najomraženija je žena u Evropi, koristi "prljav" novac za luksuzan život
20:30 Ispovesti Ova devojka je ŽRTVA strašne PREVARE: Upozorila ljude širom sveta da se na OVAJ broj nikako ne javljaju!
18:00 Poznati Čuvena Hurem je iza osmeha krila STRAŠNU životnu priču: Bila je bičevana, pokušala da se ubije, prolazila kroz pakao!
16:50 Ispovesti Znak u centru grada zasmejava BEOGRAĐANE: Da li je ovo slučajna GREŠKA ili neslana ŠALA?
15:35 Porodica Roditelji su je lagali 19 godina: "Ovo mi je uništilo život, ali mi je možda spasilo VEZU"
15:00 Ispovesti Pojela je par zalogaja i ONESVESTILA SE: Kad se probudila u bolnici, dočekala je šokantna dijagnoza
12:55 Ispovesti Želela je samo da bude LEPA, a sada prolazi kroz PAKAO: "Ovo je neizdrživo, zašto me niko nije upozorio"
07:45 Porodica Ovaj snimak pogledalo je 14 miliona ljudi: Želeli su još jedno dete, a onda se desilo nešto što nisu OČEKIVALI ni u najluđim snovima
20:00 Poznati Bila je NAJLEPŠA glumica Jugoslavije: Život je nije mazio, a cela porodica joj je završila na Golom otoku
19:30 Ispovesti Tereza godinama JEDE KAMENJE: Kaže da joj se dopada njihov ukus, posebno kada ISISAVA BLATO iz njih (FOTO)
16:00 Ispovesti Dečak (16) je naprasno PREMINUO: Dva sata su ga REANIMIRALI, a kada je proglašen mrtvim, desilo se ČUDO
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom