19:00 Ispovesti Momak iz Srbije upoznao devojku na INSTAGRAMU: Pozvao je na sastanak, a kad je ugledao odmah je POBEGAO
09:21 Ispovesti KAKO ULOVITI "TATICU“ S DUBOKIM DŽEPOM Ispovest devojke koja je imala oženjenog "šećera": "Ovo me je uništilo"
15:28 Ispovesti Zbog poruka koje je dobijala rešila je da se UBIJE: Onog dana kada je konačno donela ODLUKU, saznala je jezivu ISTINU, evo koje stajao iza svega
11:29 Porodica Nataša je ostavila BEBU staru pet dana kući, pa požurila u IZLAZAK: "Jedva sam čekala da se zabavim"
18:00 Lepota i Moda Bosanac je mahao prelepoj devojci pa doživeo NEPRIJATNOST: Zbog tog čina je završio u Švedskoj, a pratioci mu poručuju "Ne maši više!"
17:30 Ispovesti Amerikanac objavio "vodič za preživljavanje u Srbiji": Ljudi su oduševljeni i ne prestaju da komentarišu!
07:50 Porodica Desanka iz Kruševca je varala muža više od 20 godina, a sada je pronašla način kako da mu prizna IZDAJU
21:30 Ispovesti Biti samohrani roditelj u braku je najgore: Radila je po 10 sati dnevno, a muž je čuvao decu, onda je odlučila da se RAZVEDE
20:30 Ispovesti Jedva je izvukla živu glavu zbog greške ZUBARA: Želela je samo Holivudski osmeh, a završila sa ozbiljnom infekcijom (FOTO)
15:50 Ispovesti Posle mesec dana veze istetovirala je njegovo ime: Zadao joj je udarac koji će zauvek da pamti!
14:50 Ispovesti Od njegove pojave ZASTAJE DAH: Njegovoj ženi ne smeta što su druge zaljubljene u njega!
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom