14:50 Ispovesti Jednojajčane bliznakinje osećaju ISTE simptome: Sofiji je dijagnostifikovan RAK, a kad su njenu sestru pregledali, doktori su se IZNENADILI
11:50 Ispovesti "Nedeljko, bez uvrede, al PRESTAR si za Tviter": Stariji gospodin je POSVAĐAO Srbe komentarom da nije MUŠKI ovako se ponašati u marketu
09:54 Ispovesti Dečak (5) je bio ZDRAV, a mesecima KAŠLJAO: Kada su uradili rendgen, doktori su ostali u ŠOKU
21:30 Ispovesti Ona ima 27, a on 70: Deda je ŠOKIRAO svet kada su videli gde ju je odveo na PRVI sastanak
20:30 Ispovesti Svetlana je BLAM VEKA doživela na svadbi u Priboju: Svatovski "čajo" je naglas pročitao koliko je novca stavila u KOVERTU, cela sala se smejala
10:40 Poznati Zbog kuće na Avali BANKROTIRALA: Pevačica Marina otvorila dušu - Još sam u kreditu i ko zna do kad ću biti
20:30 Ispovesti Ispovest ćerke SERIJSKOG UBICE: Sa deset godina pokušala SAMOUBISTVO, iz novina saznala gde joj je TATA završio
19:30 Ispovesti Udala sam se za OČUHA i to mi je najbolja odluka: Dala je odsečan odgovor kada su je pitali da li razgovara sa MAMOM
19:00 Ispovesti Junus je Turčin koji danas slavi USKRS: Oženio je Milenu, iako mu je majka branila jer ih "SRBI NE VOLE", sada su u skladnom braku
16:00 Porodica Mislila je da nikad neće postati MAJKA, a onda se desilo ČUDO: Ima DESETORO dece, izgleda kao da im je starija sestra
17:55 Zdravlje Mlada žena (26) slavila pobedu nad agresivnim karcinomom: Nakon par sati primila je poziv koji ju je izbacio iz koloseka!
17:01 Dom i saveti Drveni ormarići će da zablistaju: Samo 2 stvari uklanjaju tragove od kuvanja, rastvaraju masnoću kao od šale
16:35 Poznati Pošteno je izvređali: Glumica doživela najgore uvrede na račun izgleda, običnu stvar ne mogu da joj oproste
16:14 Porodica Baka Milka ima 105 i ne zna za stajanje: Sama živi, kuva, čisti i igra Užičko kolo – ovo je njena tajna dugovečnosti
15:52 Zdravlje Staro i mlado se žali da je iscrpljeno i bezvoljno: Evo zašto svi odjednom osećamo isti umor