16:35 Ispovesti "Svaki dan se budim u ZORU da bih mužu spremila RUČAK za posao": Zbog ove izjave Anu vređaju i zovu OČAJNA DOMAĆICA
15:26 Ispovesti Kupili su POLOVNU sofu, a nekoliko dana kasnije usledio je ŠOK: Nakon što im je zapao DALJINSKI smučio im se život kada su ugledali šta je sve bilo u komadu nameštaja
19:29 Ispovesti Bolna ispovest TANJE koja je SILOVANA prvi put s 10 godina: "To mi je radio ČETIRI godine, sa 12 sam pokušala da se ubijem"
17:50 Ispovesti Zovu je KRALIJCA PACOVA: Prelepa Ruskinja živi sa njih PET, tretira ih kao kućne ljubimce, ali je JEDNA stvar izazvala gadost kod ljudi
19:54 Lepota i Moda "Najradije bih svuda išla dlakava": Ova izjave žene iz Srbije SILNO JE naljutila muškarce, a mi smo se ŠOKIRALI šta su joj sve izgovorili
17:20 Ispovesti Imala je preko 70 GODINA: Baka HEROJ, spasila je jednogodišnjeg dečaka od SIGURNE SMRTI, a u tome joj je pomogla JEDNA ČUDNA naprava!
16:10 Ispovesti "Bila sam u ZASTRAŠUJUĆIM bolovima, a pazusi su bili puni MLEKA!": Žena OTKRILA neobičanu pojavu nakon porođaja!
17:10 Ispovesti Franca Viola, žena koja je PRKOSILA italijanskoj tradiciji: Odbila je da se UDA za svog SILOVATELJA, a onda je usledio neočekivani tok događaja
17:00 Ispovesti KATOLKINJA otišla na OSTROG da moli za zdravlje: Priča ove žene vraća VERU U BOGA svima koji su je možda izgubili!
17:25 Ispovesti Pretvarala se da je POZITIVNA na KOVID da bi otišla na žurku: "Sve je bilo SUPER dok moj ŠEF nije saznao, a onda..."
13:49 Porodica Ima 27 godina i OSMORO dece: Pripreme za odlazak u krevet počinju malo pre 17 časova, njihov VIDEO je zapalio internet!
18:10 Ispovesti Dijagnostifikovan joj je HIV 2013. godine: Nikada se nije lečila, a posle OSAM godina je saznala NEVEROVATNU istinu
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove