19:24 Ispovesti Mama upozorava roditelje na OPASNOST: Prilikom isprobavanja obuće, devojčica (4) OBOLELA od sepse
12:00 Ispovesti Viđala je DECU po gradu koja liče na njega: Šokirala je činjenica da je njen bivši MUŽ "sejao" naslednike, a ova žena se plaši onog najgoreg!
11:45 Ispovesti Poznati jutjuber istupio kao TRANSRODNA žena: "Moje telo se menja, ali karakter ne", a šta njegova VERENICA kaže na ovu promenu?
21:58 Ispovesti Došla je na BABINJE i saznala užasnu ISTINU: Čim je videla BELEG na bebi osetila je "nož" u leđima i "knedlu" u grlu!
17:14 Ispovesti "Bio sam LJUBOMORNO govedo" Ovaj SRBIN gorko se kaje zbog stvari koju je uradio supruzi, da li posle ovoga ima ispravke?!
16:26 Porodica Mlada je svom SLEPOM vereniku napravila posebno IZNENAĐENJE, a zbog ovih detalja je MLADOŽENJA briznuo u plač
17:00 Porodica PALČICA: Bila je manja od BARBIKE, i teška kao jedna jabuka, posle 150 dana konačno ide KUĆI
16:30 Ispovesti Irina je uhapšena nakon što je ispred SVETINJE pozirala u gaćicama, a potom okačila na DRUŠTVENE MREŽE, a evo kolika kazna joj preti!
14:30 Ispovesti Devojka sa alergijom na VODU objašnjava kako se TUŠIRA: Groznica i bol su njena SVAKODNEVNICA
17:55 Ispovesti Potresna ispovest SRPKINJE koja je odrasla u PATRIJAHALNOJ porodici: Stalno je slušala istu rečenicu kao pokvarenu ploču i PLAKALA
23:00 Ispovesti Ona ima 44 godina, a njen partner DUPLO mlađi: "Ljudi me redovno pitaju da li je on moj sin"
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!
12:16 Zdravlje Devojka (21) je zbog simptoma mislila da ima infarkt: Kad je otišla kod lekara, otkrili su joj još opasniju bolest!