Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Ispovest

Nakon TROJKE brzo se razvela: Muž je UCENJIVAO i psihički zlostavljao zato što se zaljubila u DEVOJKU sa kojom su "SPAVALI"
20:51 Ispovesti

Nakon TROJKE brzo se razvela: Muž je UCENJIVAO i psihički zlostavljao zato što se zaljubila u DEVOJKU sa kojom su "SPAVALI"

"Najviše na svetu se plašim bolesti": Snežanin INTERVJU iz mladosti će vam slediti krv u žilama
18:30 Ispovesti

"Najviše na svetu se plašim bolesti": Snežanin INTERVJU iz mladosti će vam slediti krv u žilama

"Silovali su me i opijali  ČETIRI NEDELJE,  razmišljala sam o SAMOUBISTVU": Poznate pevačice nije bilo PUNIH DESET GODINA, a onda je progovorila o jezivom iskustvu!
15:59 Poznati

"Silovali su me i opijali ČETIRI NEDELJE, razmišljala sam o SAMOUBISTVU": Poznate pevačice nije bilo PUNIH DESET GODINA, a onda je progovorila o jezivom iskustvu!

"Izdaja VEKA, ne znam šta da RADIM": Žena je od strane svog muža gurnuta u KANDŽE drugog muškarca, a razlog je "STROGO POSLOVAN"!
13:14 Ispovesti

"Izdaja VEKA, ne znam šta da RADIM": Žena je od strane svog muža gurnuta u KANDŽE drugog muškarca, a razlog je "STROGO POSLOVAN"!

"Svaki dan se budim u ZORU da bih mužu spremila RUČAK za posao": Zbog ove izjave Anu vređaju i zovu OČAJNA DOMAĆICA
16:35 Ispovesti

"Svaki dan se budim u ZORU da bih mužu spremila RUČAK za posao": Zbog ove izjave Anu vređaju i zovu OČAJNA DOMAĆICA

Kupili su POLOVNU sofu, a nekoliko dana kasnije usledio je ŠOK: Nakon što im je zapao DALJINSKI smučio im se život kada su ugledali šta je sve bilo u komadu nameštaja
15:26 Ispovesti

Kupili su POLOVNU sofu, a nekoliko dana kasnije usledio je ŠOK: Nakon što im je zapao DALJINSKI smučio im se život kada su ugledali šta je sve bilo u komadu nameštaja

Bolna ispovest TANJE koja je SILOVANA prvi put s 10 godina: "To mi je radio ČETIRI godine, sa 12 sam pokušala da se ubijem"
19:29 Ispovesti

Bolna ispovest TANJE koja je SILOVANA prvi put s 10 godina: "To mi je radio ČETIRI godine, sa 12 sam pokušala da se ubijem"

Zovu je KRALIJCA PACOVA: Prelepa Ruskinja živi sa njih PET, tretira ih kao kućne ljubimce, ali je JEDNA stvar izazvala gadost kod ljudi
17:50 Ispovesti

Zovu je KRALIJCA PACOVA: Prelepa Ruskinja živi sa njih PET, tretira ih kao kućne ljubimce, ali je JEDNA stvar izazvala gadost kod ljudi

"Najradije bih svuda išla dlakava": Ova izjave žene iz Srbije SILNO JE naljutila muškarce, a mi smo se ŠOKIRALI šta su joj sve izgovorili
19:54 Lepota i Moda

"Najradije bih svuda išla dlakava": Ova izjave žene iz Srbije SILNO JE naljutila muškarce, a mi smo se ŠOKIRALI šta su joj sve izgovorili

Imala je preko 70 GODINA: Baka HEROJ, spasila je jednogodišnjeg dečaka od SIGURNE SMRTI, a u tome joj je pomogla JEDNA ČUDNA naprava!
17:20 Ispovesti

Imala je preko 70 GODINA: Baka HEROJ, spasila je jednogodišnjeg dečaka od SIGURNE SMRTI, a u tome joj je pomogla JEDNA ČUDNA naprava!

"Bila sam u ZASTRAŠUJUĆIM bolovima, a pazusi su bili puni MLEKA!": Žena OTKRILA neobičanu pojavu nakon porođaja!
16:10 Ispovesti

"Bila sam u ZASTRAŠUJUĆIM bolovima, a pazusi su bili puni MLEKA!": Žena OTKRILA neobičanu pojavu nakon porođaja!

Franca Viola, žena koja je PRKOSILA italijanskoj tradiciji: Odbila je da se UDA za svog SILOVATELJA, a onda je usledio neočekivani tok događaja
17:10 Ispovesti

Franca Viola, žena koja je PRKOSILA italijanskoj tradiciji: Odbila je da se UDA za svog SILOVATELJA, a onda je usledio neočekivani tok događaja

1 2 ... 114 115 116 117 118 119 120 ... 136 137
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

kolena
11:02 Dom i saveti

Ako vas bole kolena – verovatno vam fali OVAJ mineral: Hrskavica bez njega propada

Shutterstock
10:20 Dom i saveti

Jeftino voće štiti srce i poboljšava pamćenje: Ima ga u svakoj prodavnici, a malo ko zna koliko je moćno

stan
10:00 Dom i saveti

Ne čekajte zvono na vratima: Evo šta treba uraditi pre nego što primite goste u svoj dom, sada je idealno vreme

džigerica
08:47 Dom i saveti

Džigericu uvek pospite ovim pre prženja: Biće mekana, sočna i bez trunke gorčine

zavese
08:25 Dom i saveti

Stari trik naših baka: Samo 5 kašika ovog sastojka izvlači svu prljavštinu i zavese blistaju kao sneg

watch-icon

Preporučujemo

baka
11:54 Porodica

Ćerki sam ostavila stan, a ona mi se ne javlja 8 meseci: Zna da sam teško bolesna, zašto me ovako muči?

Luigi de Pompeis / Alamy / Profimedia
11:23 Poznati

Anđelina Džoli ništa više ne krije: Holivudska ikona konačno pokazuje ono što je dugo držala u tajnosti, žene joj se klanjaju

kolena
11:02 Dom i saveti

Ako vas bole kolena – verovatno vam fali OVAJ mineral: Hrskavica bez njega propada

žena
10:43 Ispovesti

Sok koji ima svaka kuća u Srbiji, uništio joj je jetru! Lekari su mislili da je alkoholičarka, a ona alkohol nije ni "liznula"

Shutterstock
10:20 Dom i saveti

Jeftino voće štiti srce i poboljšava pamćenje: Ima ga u svakoj prodavnici, a malo ko zna koliko je moćno

stan
10:00 Dom i saveti

Ne čekajte zvono na vratima: Evo šta treba uraditi pre nego što primite goste u svoj dom, sada je idealno vreme

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.