09:50 Ispovesti UČINILA JE VELIKO DELO Dala je bubreg svom dečku, a samo nekoliko meseci kasnije desio se NAJGORI scenario koji nije očekivala!
09:21 Ispovesti Dojila je bebu samo jednom dojkom: Kada je videla posledice toga, slomila se psihički!
09:49 Ispovesti "Ne moram nikome da se pravdam": Ženu OPTUŽUJU za se*ualno zlostavljanje deteta zbog dojenja!
20:25 Ispovesti BORILA SAM SE I BORILA, A ONDA SAM SE ONESVESTILA: Potresna ispovest majke čiji je sin POGINUO u saobraćajnoj nesreći
18:00 Ispovesti Nakon rastanka, čekao ju je PET godina: "Želela sam da dokažem da devojka u invalidskim kolicima može da ima zdravog čoveka za muža"
15:53 Porodica Muškarac želi da napusti ženu zbog svakodnevne DISKUSIJE: Ovo je ZLOČIN, molim vas POMOZITE MI da se razvedem od nje
19:26 Porodica Dobio dete u 83. sa 48. godina mlađom ženom: Poklon koji je spremio za svog SINA kad poraste nateraće vam suze na oči - Tako će videti ko sam bio!
12:00 Poznati Popularna glumica pobedila KARCINOM, a onda progovorila: "Nisam sigurna da li je RAK bio posledica UŽASNOG SILOVANJA ili što mi je bivši muž HOMOSEKSUALAC"
14:35 Ispovesti Sa 14 godina je zamalo UMRO, a onda se sve promenilo: Njegova neobična KRV spasila je više od 2 MILIONA beba
14:25 Ispovesti Dan posle VENČANJA uhvatili su se PUŠKE: Rat im je poremetio planove i promenio budućnost, umesto MEDENOG MESECA oni svojim životima brane otadžbinu!
10:17 Ispovesti Baka i deka su u braku 65 godina: Njihov unuk otkrio zašto iz kreveta ne ustaju pre 10
09:55 Dom i saveti Isprskajte rernu uveče ovim i ujutru vas čeka kao nova: Trik koji uklanja masnoću bez ribanja
09:35 Horoskop Zlatna kiša počinje 15. decembra: Ova četiri znaka čeka dijamantski niz i finansijski uspeh
09:29 Poznati Ubio ih rođeni sin?!? Novi detalji o tragičnoj smrti glumca i reditelja Roba Rajnera i njegove supruge
09:14 Dom i saveti Jednostavan trik zbog kog buđ nestaje sa vaših zidova za tren: Ovaj sastojak već imate kod kuće