19:58 Ispovesti Nije mogla da veruje svojim očima: Njeno dete je zavuklo ruku ispod tepiha, a ono što je pronašlo je iznenadilo preko milion gledalaca!
17:02 Ispovesti "Bio sam mrtav 45 minuta": Detaljno opisao šta je video na "drugoj strani", a ovaj osećaj je bio dominantan
14:15 Ispovesti Juliji govore da je "baba devojka" jer se još nije udala: Ovako im ona jednom rečenicom "zapuši usta"
08:34 Ispovesti "Imam 47 godina i priznajem samo dvostruko mlađe frajere": Za njene vršnjake kaže da su gnjavatori, a jednu stvar ne može da podnese
20:32 Ispovesti Sa šest muškaraca ima šestoro dece: Nedavno je postala i baka, a evo kada je prvi put zatrudnela
08:03 Ispovesti "Trudna sam vozila supruga njegovoj ljubavnici": Bivši joj pravio pakao od života, a evo kako se izborila na kraju
10:43 Ispovesti Danijela je imala samo 19 kad su joj lekari rekli da joj je ostalo još par sati života: Počelo je sa bolovima u stomaku, a onda je krenula prava borba
14:56 Ispovesti "Plašila sam se da ću umreti od debljine": Evo kako je za dve godine uspela da skine 85 kg i iz svega da izađe kao kraljica
21:30 Porodica Smeh rođene dece joj je mučenje: Mesecima živi sa neizdrživim bolom od koga ne može da pobegne, stanje je alarmantno
20:28 Ispovesti "Moj brak je bio zasnovan na lažima!" Ispovest razočaranog muškarca koji je otkrio ženinu tajnu koju je godinama krila
16:20 Ispovesti "Majka me je ostavila jer sam invalid": Otišla je, a poruka koju je namenila sopstvenoj ćerci sledila je svima krv u žilama
18:00 Poznati "Osećam njegovo prisustvo": Slavna pevačica progovorila o svom pokojnom suprugu, pa spomenule i sinove! "Svako uveče su ovo radili sa njim"
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka