15:35 Ispovesti Alergičan na EMOCIJE: Smeh ili tuga mogu da je ubiju - Ja sam kao tempirana bomba koja otkucava
20:45 Ispovesti "Nemoj da ti sipaju drogu u piće": Lili je na vreme shvatila šta se dešava, svoju čašu zamenila je njegovom, a nakon toga usledilo je ono čega se svi roditelji plaše!
13:10 Ispovesti Najhumaniji OTAC na svetu: Usvojio je petoro dece sa POSEBNIM POTREBAMA i podiže ih potpuno sam, čovek za PRMER svima
21:15 Ispovesti Nazvala je POLICIJU kako bi naručila PICU: Službenik je osetio da nešto NIJE u redu i ODMAH poslao patrolu
17:55 Poznati Voditeljka Ksenija Bujišić o BORBI za život nakon porođaja: "Bili su to NADLJUDSKI BOLOVI, dve OPERACIJE i mogla bih sve ponovo"
10:25 Ispovesti Otac ih je brutalno ZLOSTAVLJAO: Zbog svog HIRA ćerku je svaki dan MERIO, pa joj dao i da potpiše užasavajući UGOVOR!
20:50 Ispovesti Priča koja ledi krv u žilama: Sa samo 11 je kidnapovana usred dana, kidnaperu je rodila decu, a evo kako je uspela da POBEGNE nakon 18 godina
12:23 Ispovesti Tanja je zatekla MRTVU ćerku (16) u krevetu: Bila je POTPUNO zdrava, lekari za ovo imaju samo JEDNO objašnjenje
16:20 Ispovesti Mislila je da joj je dečko NESTAO: Kada je pokrenula istragu, ono što je saznala je ostavilo bez teksta
13:13 Ispovesti Jeziva ispovest žene: "Svakog dana se budim BEZ SEĆANJA, mislim da imam 6 godina i da me je VERENIK kidnapovao!"
21:15 Ispovesti Jeziva TRAGEDIJA: Nakon što se ČETIRI dana drogirala, medicinska sestra je došla na posao, a onda se čuo samo VRISAK nesrećne majke
10:31 Dom i saveti Stavite nekoliko zrna u novčanik i biće pun para: Prema starom verovanju, ovaj ritual „od dinara pravi dva“
10:10 Dom i saveti Žuti jastuci postaju beli kao sneg: Užasne fleke nestaju za 15 minuta, bez pranja i ribanja
09:27 Zdravlje Stres nestaje dok trepnete: Jednostavan trik lako rešava napetost, kada jednom probate stalno ćete mu se vraćati
09:00 Lepota i Moda Suva koža lica? Proverite da li radite ovih 5 stvari zimi, utiču na lepotu više nego što mislite
08:29 Horoskop Ako ih povredite, nosićete ih na duši celog života: Ova 3 znaka važe za najveća zlopamtila!