13:40 Ispovesti Baka Radmila (90) sahranila muža, ćerku i UNUKU Već 15 godina stoji na prozoru u nadi da će bar njega ugledati!
13:06 Porodica Vaši RODITELJI više vole UNUKE nego vas? Sada je jasno zašto BAKE toliko vole svoje mališane!
22:20 Porodica Nakon 65 godina otvorila je ZAPEČAĆENU kutiju: Baka briznula u plač kada je videla šta joj unuka spremila
12:37 Porodica Priča POTRESENOG oca iz Novog Sada: Njegovo dete je GREŠKOM iz obdaništa odvela BAKA, misleći da je njen unuk
13:50 Ispovesti SLIKA koja je obišla ceo REGION: Bruno je ZAUVEK zabeležio poslednje reči svoje bake nakon što je PREMINULA!
08:30 Ispovesti Da li ja to nisam uspela ih odgajim kako treba? ŽENA je dočekala nešto NAJGORE od svoje dece, a pita se da li je ONA KRIVA!
17:37 Porodica Baka koja ima 108 godina je po prvi put uzela svoje PRAUNUČE, a jedno saznanje je rasplakalo SVET!
17:30 Ispovesti Sa svojih 82 godine ova BAKA je završila jednu od NAJTEŽIH TRKA: "Ako poživim, dolazim PONOVO dogodine"
19:16 Ispovesti "Nikad nisam upoznala muškarca koji me nije želeo": Ima 85 GODINA, troje unučadi, a sada traži MLAĐEG "zbog avanture"
16:03 Porodica Ovo je trebao da bude njen NAJSREĆNIJI DAN: Mama, tata i baka KIDNAPOVALI su JULIJU sa sopstvenog venčanja, a razlog?!
21:08 Porodica "Nikad se ne pretvaraj da si muškarac! Neka on radi svoj posao, ti svoj!": Ovako su učili naše BAKE o braku i ljubavi
21:46 Zdravlje Sa 32 godine doživela je srčani udar, a da toga nije bila ni svesna: Ovo su bili znakovi upozorenja za koje bi volela da je znala ranije
21:20 Poznati Bolesna je, muž joj se bori sa rakom, a sad je stigla vest o smrti koja ju je dotukla: Crni dani za kraljicu Kamilu uzeli maha
20:49 Ispovesti "Oblio me hladan znoj, protraćila sam 8 godina života": Na najsuroviji način otkrila da je dečko vara, nije znala šta ju je snašlo
20:24 Poznati Nekada se jedva branila od muškaraca, a onda je zbog depresije i droga dotakla dno: Evo kako danas izgleda zvezda iz serije "Dinastija"
19:50 Poznati Njena najveća ljubav srušila se kao kula od karata: Evo kako Džej Lo zaista podnosi razvod od Afleka, jednu naviku je morala da promeni iz korena
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 20. novembar: Vaga emotivno razdražljiva, Vodolija puna elana, a njima će Ovan "zabiberiti" na poslu