10:55 Porodica Ovo je najlepša priča koju ćete danas pročitati: Dušanka je svoju baku prvi put odvela na more, evo šta je rekla kada se bućnula
17:15 Ispovesti Ima 92 godine i obožava da pozira u bikiniju: Ljudi misle da je 40 godina mlađa, a ovo je njena tajna
19:20 Poznati Ona je baka, gazi sedmu deceniju i brutalno izgleda: Demi Mur ponosno šeta unuku, a svi komentarišu da izgleda kao devojka
15:50 Porodica Ova baka se udala u 77-oj godini: "Stajala sam sama u crkvi i samo mi sinula OVA ideja"
12:40 Lepota i Moda Žaklina je najzgodnija srpska baka na svetu: "Prkosim stereotipima, posle četrdesete izgledam NAJBOLJE"
16:20 Porodica Baka (80) se ponovo UDAJE: Blista u venčanici "zaljubljena do UŠIJU", unuka Danijela sve podelila
22:00 Porodica Kad su njeni UNUCI u pitanju, jedna BAKA od ovog zahteva ne odustaje: Snaja je BESNA, kaže da čak razmišlja o RAZVODU
21:00 Porodica Ova BAKA (93) je pravi HIT na TikToku: Sada je dala savet devojkama kakvih MUŠKARACA da se klone, ako OVO radi, blokiraj ga!
18:00 Porodica Baka je celu UŠTEĐEVINU dala na unukino venčanje: ONA je bila ekstremno NEZAHVALNA, a evo kako se sve završilo
17:10 Ispovesti Baka (92) se snimila u bikiniju: Takvom ovakvom telu mogu joj pozavideti mnogi 50-godišnjaci (VIDEO)
18:15 Lepota i Moda Baka je donela sliku Kim Kardašijan i poželela transformaciju: Šminkeri su od nje napravili starletu u originalu
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac