Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : baka

porodica
16:00 Porodica

Unuci vam ovo neće nikad oprostiti: 5 grešaka koje bake i deke moraju izbeći da bi ih poštovali

BAKA
14:43 Ispovesti

Lopov je provalio u bakinu kuću: Izgovorila je samo tri reči i naterala ga da beži koliko ga noge nose!

baka
16:35 Dom i saveti

Trik ove 103-godišnje bake za savršeno glatku kožu: Sarina baka otkrila tajnu, ceo život koristi ovu stvar, jeftiniju od 500 dinara

žena
13:40 Ispovesti

Ćerka joj bez reči ostavila unuka i otišla: Tek kad je zavirila u njegov prtljag, sve joj je bilo jasno

baka
17:02 Ispovesti

Ima 115 godina i najstarija je osoba na svetu: Kaže da joj je jedno pravilo sačuvalo živce

Venčanica
14:43 Porodica

Plakaće i ko neće, cela Srbija u suzama: Kada ju je u venčanici videla njena baka, sve je eksplodiralo od emocija

baka
21:40 Ispovesti

"Odrekla sam se svega da je obradujem, a ona frknula nosom": Ispovest bake Slovenke koja je unuci dala celu penziju za rođendan

baka
12:18 Lepota i Moda

Ima 90 godina i izgleda kao devojka: Nikada nije išla "pod nož", a koristi samo ovu jeftinu kremu za negu lica i kože

marija
11:40 Ispovesti

Baka Marija proslavila 104. rođendan! Sa ove 3 reči je opisala tajnu svoje dugovečnosti

svekrva
14:33 Ispovesti

Šta vi kažete? Baka Karolina pozove decu i unuke na Božićni ručak, a onda uradi nešto zbog čega se Srbi zgražavaju

Printscreen/TikTok
18:30 Ispovesti

Njena reakcija, topi i najtvrđa srca, rasplakala se iz duše: Unuke baki (90) kupile poklon koji je čekala celog života, samo to je želela

žena
13:08 Porodica

Sin mi je zabranio da viđam unuku: Svi kažu da sam ja kriva za to, a ja ne razumem gde sam pogrešila

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

krompir
08:07 Dom i saveti

Kako skuvati krompir duplo brže: Zbog 1 sastojka neće se raspasti, a biće savršeno mekan

božićna begonija
19:55 Dom i saveti

Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu

cimet
18:55 Dom i saveti

Zimska mešavina za kolače ubija želju za slatkim: Dodajte prstohvat u kafu i opet ćete ući u omiljene farmerke

Shutterstock
17:01 Dom i saveti

Drveni ormarići će da zablistaju: Samo 2 stvari uklanjaju tragove od kuvanja, rastvaraju masnoću kao od šale

Shutterstock/ABO PHOTOGRAPHY
15:09 Dom i saveti

Često ste bolesni: Obratite pažnju na ovo mesto u kući, prljavština u ovom delu uništava zdravlje, ljubav i sreću – proverite odmah

watch-icon

Preporučujemo

lice
09:00 Lepota i Moda

Suva koža lica? Proverite da li radite ovih 5 stvari zimi, utiču na lepotu više nego što mislite

Printscreen/Youtube/Olivia O'Brien
08:29 Horoskop

Ako ih povredite, nosićete ih na duši celog života: Ova 3 znaka važe za najveća zlopamtila!

krompir
08:07 Dom i saveti

Kako skuvati krompir duplo brže: Zbog 1 sastojka neće se raspasti, a biće savršeno mekan

Bjanka Ćensori
21:54 Poznati

Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!

slovo
21:24 Horoskop

Na koje slovo počinje vaše ime? Ako je baš ovo, čeka vas bogat i srećan život!

žena
20:55 Ispovesti

Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.