13:03 Ispovesti Baka (83) ostavila mlađanog muža (39) i šokirala naciju: U razlog rastanka upletena i kraljevska porodica, ko je ovo očekivao
11:37 Porodica Moja baka ne želi da vidi moju tek rođenu ćerku: Zgrožena je imenom kojoj smo joj dali i ne želi da čuje za nju dok ga ne promenimo
21:20 Ispovesti Sa ovom sićušnom bakom niko ne sme da se kači: Provalnik je napao, evo kako ga je sredila
18:03 Zdravlje Decenijama su je lečili od raka: U 92. godini saznala je da uopšte nije bolesna, lekari su bili šokirani, nazvali su je fenomenom
10:06 Porodica Baka je odbila da čuva unuke na letovanju, da li je to sebično? Priča mame iz Kragujevca koja je uzburkala društvene mreže
10:29 Poznati "Ljubav i radost bakina": Jelena Bačić Alimpić je podelila sliku predivnog trenutka sa unukom
13:25 Porodica Baka Iris (83) ostavila duplo mlađeg muža: "Nije bio dobar u krevetu, a i ne mogu više da mu kuvam i čistim"
10:55 Porodica Ovo je najlepša priča koju ćete danas pročitati: Dušanka je svoju baku prvi put odvela na more, evo šta je rekla kada se bućnula
17:15 Ispovesti Ima 92 godine i obožava da pozira u bikiniju: Ljudi misle da je 40 godina mlađa, a ovo je njena tajna
19:20 Poznati Ona je baka, gazi sedmu deceniju i brutalno izgleda: Demi Mur ponosno šeta unuku, a svi komentarišu da izgleda kao devojka
15:50 Porodica Ova baka se udala u 77-oj godini: "Stajala sam sama u crkvi i samo mi sinula OVA ideja"
12:40 Lepota i Moda Žaklina je najzgodnija srpska baka na svetu: "Prkosim stereotipima, posle četrdesete izgledam NAJBOLJE"
09:57 Poznati Problemi u raju, Amal se ovo neće dopasti? Evo u kakve probleme je Džordž Kluni upao sa svojom izabranicom
09:27 Horoskop 2025. godina nosi težinu jednog broja: Evo šta nas očekuje do kraja, na koga će najviše uticati ova numerološka prognoza
08:45 Dom i saveti Bukvalno nas truju, a da to ne znamo: Ukoliko imate ove zavese, odmah ih izbacite iz kuće
08:06 Zdravlje Ne možete da pređete 10.000 koraka dnevno? Ovo su 2 zamene koje ne zahtevaju toliki napor
22:01 Horoskop Evo kako da izračunate da li ćete se obogatiti: Zbir ovih brojeva u vašem životu mnogo govori o vašoj finansijskoj sudbini, obratite pažnju!
21:30 Dom i saveti Evo kako da se rešite mrava u kuhinji uz pomoć ove domaće paste: Nećete više trošiti pare na hemikalije i dezinsekciju, ovo će ih dokrajčiti kao od šale