18:03 Zdravlje Decenijama su je lečili od raka: U 92. godini saznala je da uopšte nije bolesna, lekari su bili šokirani, nazvali su je fenomenom
10:06 Porodica Baka je odbila da čuva unuke na letovanju, da li je to sebično? Priča mame iz Kragujevca koja je uzburkala društvene mreže
10:29 Poznati "Ljubav i radost bakina": Jelena Bačić Alimpić je podelila sliku predivnog trenutka sa unukom
13:25 Porodica Baka Iris (83) ostavila duplo mlađeg muža: "Nije bio dobar u krevetu, a i ne mogu više da mu kuvam i čistim"
10:55 Porodica Ovo je najlepša priča koju ćete danas pročitati: Dušanka je svoju baku prvi put odvela na more, evo šta je rekla kada se bućnula
17:15 Ispovesti Ima 92 godine i obožava da pozira u bikiniju: Ljudi misle da je 40 godina mlađa, a ovo je njena tajna
19:20 Poznati Ona je baka, gazi sedmu deceniju i brutalno izgleda: Demi Mur ponosno šeta unuku, a svi komentarišu da izgleda kao devojka
15:50 Porodica Ova baka se udala u 77-oj godini: "Stajala sam sama u crkvi i samo mi sinula OVA ideja"
12:40 Lepota i Moda Žaklina je najzgodnija srpska baka na svetu: "Prkosim stereotipima, posle četrdesete izgledam NAJBOLJE"
16:20 Porodica Baka (80) se ponovo UDAJE: Blista u venčanici "zaljubljena do UŠIJU", unuka Danijela sve podelila
22:00 Porodica Kad su njeni UNUCI u pitanju, jedna BAKA od ovog zahteva ne odustaje: Snaja je BESNA, kaže da čak razmišlja o RAZVODU
18:30 Lepota i Moda Odeća za kuću i napolje: Komforna i mekana, a u isto vreme lepa, ovom udobnom duksu nema mane
17:58 Dom i saveti Ne dozvolite da biljke ispaštaju: Izbegnite ovih 6 grešaka kada ih unesete unutra, mogu potpuno da ih unište
17:27 Poznati Na pragu sedme decenije izgleda kao devojka: Loren Sančez proslavila 55. rođendan, golicala maštu u kožnoj haljini uz telo
17:00 Zdravlje Dosta vam je svega, niste raspoloženi: Ova terapija će pomoći da smanjite stres bez obzira gde se nalazite, evo i kako
16:34 Ispovesti U vezi je sa 22 godine starijim i tretira je kao kraljicu: "Ne moram ni prstom da mrdnem, a mene gleda kao u boginju"
16:03 Dom i saveti Želite da uštedite, a da vam bude toplo? Neka vam radijatori budu okrenuti na ovoj brojki