12:45 Dom i saveti Baka Dragica iz Sokobanje ima 99 godina i zavija sarme kao od šale: Veštija je od duplo mlađih domaćica
14:00 Ispovesti Superbaka ima 102 godine i još uvek radi: Ovu hranu nikada nije jela, a evo u čemu je tajna njene dugovečnosti! Ključ je u ovim navikama
16:33 Ispovesti A koliko vi možete da izdržite? Ima 58 godina, više od 4 sata je bila u plenku, čitala je u tom položaju!
13:42 Ispovesti "Smišljaju da me proglase ludom": Veru pod stare dane, snaja i sin žele da izbace iz kuće, a iza svega se krije mučna priča
13:45 Ispovesti Jelena iskreno zažalila: Gledala sam samo decu i unuke, dok me muž nije napustio posle 41 godine braka
13:49 Porodica Zbog reči ove bake stegnuće vam se grlo: "Moj muž je vodio druge žene u restoran, a na meni je štedeo"
13:28 Porodica Plati pa se klati: Baka tražila ćerki 18 evra po satu da bi joj čuvala dete, njen postupak razbesneo je mnoge
13:53 Porodica Sin mi je zabranio da viđam unuku: Svi kažu da sam ja kriva za to, a ja ne razumem gde sam pogrešila
18:34 Porodica Baka Julija je celu ušteđevinu dala na unukino venčanje: Evo kako joj je vratila i slomila srce zauvek
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac