21:00 Porodica Ova BAKA (93) je pravi HIT na TikToku: Sada je dala savet devojkama kakvih MUŠKARACA da se klone, ako OVO radi, blokiraj ga!
18:00 Porodica Baka je celu UŠTEĐEVINU dala na unukino venčanje: ONA je bila ekstremno NEZAHVALNA, a evo kako se sve završilo
17:10 Ispovesti Baka (92) se snimila u bikiniju: Takvom ovakvom telu mogu joj pozavideti mnogi 50-godišnjaci (VIDEO)
18:15 Lepota i Moda Baka je donela sliku Kim Kardašijan i poželela transformaciju: Šminkeri su od nje napravili starletu u originalu
13:00 Ispovesti Baka (92) izašla na DEJT posle 25 godina: Planirala da ga POLJUBI, a onda se OVO desilo
08:40 Zdravlje Umrla najstarija Evropljanka, živela je preko 100 godina: Otkrila je jednostavnu tajnu DUGOVEČNOSTI u koju se klela
15:30 Lepota i Moda Ima 92 godine, a kožu kao devojka: "Tajna je jednostavna i nema osobe koja ne može da je primeni"
20:25 Porodica Ova BAKA NAPLAĆUJE deci i unučićima BOŽIĆNI ručak: Komentari su podeljeni, neki su ZGROŽENI ali je mnogima dala IDEJU!
19:36 Lepota i Moda Unuk GODINE: Aleksandar je OPET našminkao svoju BAKA MIKU iz Ivanjice i ona sada izgleda kao FILMSKA DIVA
12:18 Ispovesti Ova žena ima 32 godine i uskoro će postati baka: "Govore mi da sam premlada da bih imala ćerku i unuka"
10:53 Ispovesti Da li ste videli zgodniju BAKU od LELE? Ona pravi HAOS na INTERNETU, svaki MUŠKARAC joj jede iz RUKE kad vidi njene PLESNE POTEZE (VIDEO)
18:59 Poznati ,,Imala sam modrice po telu": Nikol Kidman je zbog ovoga potpuno istraumirana, život glumice više nikada neće biti isti
18:30 Lepota i Moda Odeća za kuću i napolje: Komforna i mekana, a u isto vreme lepa, ovom udobnom duksu nema mane
17:58 Dom i saveti Ne dozvolite da biljke ispaštaju: Izbegnite ovih 6 grešaka kada ih unesete unutra, mogu potpuno da ih unište
17:27 Poznati Na pragu sedme decenije izgleda kao devojka: Loren Sančez proslavila 55. rođendan, golicala maštu u kožnoj haljini uz telo
17:00 Zdravlje Dosta vam je svega, niste raspoloženi: Ova terapija će pomoći da smanjite stres bez obzira gde se nalazite, evo i kako
16:34 Ispovesti U vezi je sa 22 godine starijim i tretira je kao kraljicu: "Ne moram ni prstom da mrdnem, a mene gleda kao u boginju"