12:46 Zdravlje Svi ljudi koji žive 100 godina imaju istu osobinu: Zaboravite gene, to vas čuva od bolesti i produžava život!
21:45 Ispovesti Napunila 115 godina i otkrila tajnu dugovečnosti: „Jedno pravilo me održava u životu više od celog veka!“
18:19 Ispovesti „Bravo za gospođetinu, toliko života ni omladina nema!“: Baka zaigrala na ulici i oduševila Beograđane!
11:16 Lepota i Moda Baka ima 103 godine, a bora nigde! Kaže da ceo život maže jeftinu kremu za lice od 400 dinara!
16:45 Lepota i Moda Baka ima 91 godinu i lice bez bora: Ceo život neguje kožu sredstvom koje košta 300 dinara!
13:58 Ispovesti Ima 66 godina, svi misle da joj je unuka mlađa sestra: Prilaze joj momci od 18 godina i evo šta joj nude
12:33 Zdravlje Sa 100 godina je dobila rak: Svi su mislili da je to kraj, ali ona je uspela da se izvuče, pa onda otkrila tajnu dugovečnosti
09:35 Ispovesti Rasplakala celu Srbiju: Tamara srela baku koja pešači 4 sata do prodavnice, ono što je uradila kida dušu!
13:50 Ispovesti Baka Doris (94) uhvatila muža s ljubavnicom: Njena paklena osveta oduševila sve žene, evo šta je uradila
11:32 Ispovesti Dušanka je odvela baku prvi put na more: Samo da joj vidite izraz lica, niko ne može da ostane ravnodušan!
22:08 Ispovesti U 94. godini i dalje radi od ponedeljka do petka: "Penzija je dobra, ali posao mi je sačuvao živce"
16:00 Porodica Unuci vam ovo neće nikad oprostiti: 5 grešaka koje bake i deke moraju izbeći da bi ih poštovali
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac