10:28 Lepota i Moda Baka ima 91 godinu, a lice kao da joj je 50: Otkrila je svoj trik za kožu bez bora, košta samo 300 dinara!
22:00 Horoskop Najbolje bake su rođene u 5 znakova horoskopa: Unuci ih obožavaju, jer im ispunjavaju sve želje!
19:59 Poznati Ima 94 godine i još uvek radi: Najstarija manekenka na svetu otkriva svoju tajnu večne lepote
16:40 Ispovesti Cepa drva, pešači kilometre i bori se za sina: Njena priča rasplakala je Srbiju, a sada stižu lepe vesti
10:52 Ispovesti Baka slomila srce mladi: Pred venčanje je ucenila i srušila san koji unuka ima od detinjstva
10:35 Zdravlje Otkriveno zašto je Marija živela 117 godina! Naučnici analizirali najstariju ženu sveta, evo u čemu je njena tajna
14:55 Ispovesti Porodični skandal u Srbiji: Baka našla dečka pa traži PARE nazad, preti tužbom – ‘Ovo je horor’
09:27 Ispovesti Baka zabranila unucima da prespavaju kod nje: "Srce mi je stalo kad sam čula šta im majka govori“
13:25 Porodica „Jedno pravilo me održalo u životu 116 godina“: Najstarija žena na svetu otkrila tajnu dugovečnosti, kralj Čarls joj lično čestitao
13:01 Porodica Bake i deke ovo ne smeju da rade s unucima: Pedagog tvrdi da roditelji treba odmah to da im zabrane
12:30 Porodica Baka svo nasledstvo ostavila psu: Decu i unuke izbacila iz testamenta, a mnogi podržavaju njenu odluku!
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima