11:29 Lepota i Moda Baka postala devojka: Unuk joj priredio iznenađenje iz snova, nikad nije izgledala lepše, a ni mlađe!
20:47 Ispovesti Baka Jelica iz Niša pliva i roni sa 86 godina! “Svakog dana imam 10 stvari u planu koje ću da uradim”
20:28 Porodica Imam 5 razloga zašto baba i deda ne treba da čuvaju decu: Prave grešku koja više nikada ne može da se ispravi
19:57 Ispovesti Preko noći postala internet senzacija: Zbog onog što je posvetila baki ceo svet joj aplaudira
20:01 Porodica Mira iz Loznice ima 98 godina: Nikada nije bila bolesna, a svako jutro "drmne" čašicu ovoga
17:08 Ispovesti Ovo će vas raspilaviti: Presladak snimak bake od 96 godina i njenog koker španijela oduševio ljude na internetu
12:45 Dom i saveti Baka Dragica iz Sokobanje ima 99 godina i zavija sarme kao od šale: Veštija je od duplo mlađih domaćica
14:00 Ispovesti Superbaka ima 102 godine i još uvek radi: Ovu hranu nikada nije jela, a evo u čemu je tajna njene dugovečnosti! Ključ je u ovim navikama
16:33 Ispovesti A koliko vi možete da izdržite? Ima 58 godina, više od 4 sata je bila u plenku, čitala je u tom položaju!
13:42 Ispovesti "Smišljaju da me proglase ludom": Veru pod stare dane, snaja i sin žele da izbace iz kuće, a iza svega se krije mučna priča
10:23 Lepota i Moda Uništavate lice, a niste svesni: Ako ovo radite pod tušem, nije čudo što imate problema sa kožom, evo u čemu grešite
09:57 Poznati Problemi u raju, Amal se ovo neće dopasti? Evo u kakve probleme je Džordž Kluni upao sa svojom izabranicom
09:27 Horoskop 2025. godina nosi težinu jednog broja: Evo šta nas očekuje do kraja, na koga će najviše uticati ova numerološka prognoza
08:45 Dom i saveti Bukvalno nas truju, a da to ne znamo: Ukoliko imate ove zavese, odmah ih izbacite iz kuće
08:06 Zdravlje Ne možete da pređete 10.000 koraka dnevno? Ovo su 2 zamene koje ne zahtevaju toliki napor
22:01 Horoskop Evo kako da izračunate da li ćete se obogatiti: Zbir ovih brojeva u vašem životu mnogo govori o vašoj finansijskoj sudbini, obratite pažnju!