12:37 Porodica Odgajio ga od četvrtog meseca života: „Mlađi brat me zvao tata, nisam imao srca da mu kažem istinu“
15:42 Poznati Nude joj putovanja, zovu na večere: Ovo je žena iz snova svakog muškarca, za njom su odlepili bogataši i poznati sportisti
14:33 Porodica Ne zna za granicu: „Svekrva želi da ide s nama na medeni mesec, ne možemo da joj izbijemo tu ideju iz glave!“
12:39 Porodica Nenad je jedva čekao da vidi sina: „Na porođaju me je dočekalo neprijatno iznenađenje, shvatio sam da me je žena prevarila“
15:56 Porodica Najlepši ili najgori dan? Mladoženja je na svadbi pozvao osmoricu prijatelja da ustanu i rekao nešto što je šokiralo sve
21:20 Ispovesti „Srce mi se slomilo“: Devojka kaže da je naučila važnu životnu lekciju, ispričala je svoje iskustvo i rasplakala ljude
19:37 Porodica "Obožavala sam muškarce": Baka na 90. rođendan otkrila šta bi promenila u životu da može, poslušajte je da se i vi ne kajete
21:20 Zdravlje Fantastična ideja: Organizuju grupno plakanje, a tužnim ženama suze briše zgodan muškarac!
17:54 Porodica Video koji je nasmejao 90 miliona ljudi: Čovek je uneo u kuću pogrešnog mačka i nastao je haos!
21:19 Porodica „Želim da budem lepa na porođaju“: Dok je imala trudove, ova žena je pila vino, šminkala se i fenirala!
17:21 Poznati Njena smrt je i dalje misterija: Poznatu glumicu je suprug zlostavljao, pa naplaćivao ulaz na njenu sahranu da bi vratio dugove
23:18 Dom i saveti Sanjate o boljem životu? Stavite jednu sitnicu pod jastuk pre nego što odete na spavanje
21:57 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka osetiće udarac sudbine: Treba da se spreme za najtežu godinu u životu
21:31 Ispovesti Brak je propao nekoliko dana posle svadbe: Sve laži su isplivale kada je mladoženji odbijena platna kartica!
21:05 Dom i saveti U slavski kolač obavezno stavite ovu biljku: Veruje se da štiti od nevolje, a privlači blagostanje i sreću!
20:40 Zdravlje Kardiolozi upozoravaju: Ova 2 rana simptoma najavljuju infarkt, a niko ih ne povezuje sa srcem!
20:15 Poznati Bred Pit napunio 61 godinu! Evo zbog čega izgleda duplo mlađe, jedna namirnica je neizostavna na njegovom stolu