18:36 Porodica Ovo se godinama prepričava: Svekar je mladi na svadbi ponudio novac da ostavi njegovog sina!
14:39 Ispovesti „Imam 31 godinu i samo još godinu dana života“: Imala je strah od pregleda, zbog čega je dugo trpela simptome bolesti
20:00 Ispovesti Nije brijala dlake na telu 5 godina: Kaže da se oseća privlačnije nego ikada i da njenom momku to ne smeta!
18:38 Porodica Zbog nje se ceo internet svađa: Devojka (30) napisala 14 razloga zbog kojih ne želi da ima dete
17:48 Porodica Ona ga samo iskorišćava: „Moj tata čeka bebu sa mojom drugaricom, a sve su krili od mene!“
11:24 Ispovesti Procvetala posle razvoda, ali bukvalno! Majka dvoje dece se toliko prolepšala, niko je sada ne prepoznaje!
16:00 Ispovesti Nije verovala u ljubav: „Do 32. godine se nisam poljubila, niti sam išla na ljubavne sastanke“
12:54 Ispovesti Nije više mogla da izdrži pritisak: „Priznala sam suprugu da ga varam, a njegovo ponašanje me iznenadilo“
15:04 Porodica Ova svekrva obožava svoju snaju: „Voli ona da se nakinđuri, ali joj ne smeta ni da smrdi na štalu“
13:58 Porodica Devojka nije imala odnose dok se nije udala: „Volela bih da sam ovo znala pre prve bračne noći“
18:19 Porodica Svatovi su bili baš velikodušni: Mladenci dobili vilu od 600 kvadrata, a kad čujete koliko su platili mladu, zavrteće vam se u glavi!
23:18 Dom i saveti Sanjate o boljem životu? Stavite jednu sitnicu pod jastuk pre nego što odete na spavanje
21:57 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka osetiće udarac sudbine: Treba da se spreme za najtežu godinu u životu
21:31 Ispovesti Brak je propao nekoliko dana posle svadbe: Sve laži su isplivale kada je mladoženji odbijena platna kartica!
21:05 Dom i saveti U slavski kolač obavezno stavite ovu biljku: Veruje se da štiti od nevolje, a privlači blagostanje i sreću!
20:40 Zdravlje Kardiolozi upozoravaju: Ova 2 rana simptoma najavljuju infarkt, a niko ih ne povezuje sa srcem!
20:15 Poznati Bred Pit napunio 61 godinu! Evo zbog čega izgleda duplo mlađe, jedna namirnica je neizostavna na njegovom stolu