21:42 Ispovesti „Bila sam besna kao ris!“: Kada je Andrea saznala da je muž vara s komšinicom, žestoko mu se osvetila
16:42 Porodica „Nikome to ne bih preporučila!“ Pobegla od kuće i udala se za momka koga je poznavala samo 13 dana
12:31 Porodica Da li ovako treba da izgleda beba? Preslatka devojčica sa krupnim okicama izazvala raspravu na internetu
08:02 Ispovesti Baka od 37 godina izgleda kao devojčica: „Ljudi misle da lažem, ali ja se ponosim svojom porodicom!“
13:26 Poznati Glumica iz poznate serije ima rak: „Mislila sam da su to simptomi menopauze, pa nisam išla kod lekara“
08:46 Porodica Skučeno je, a ne svađaju se: „Živimo u garaži, spavam s mamom, ali mi ne smeta, jer znam da tako dosta uštedimo“
20:33 Dom i saveti Curi nam voda na usta: Napravili su picu sa čak 1001 vrstom sira i ušli u Ginisovu knjigu rekorda!
20:08 Ispovesti „Ljudi me čudno gledaju“: Ima 23 godine, a izgleda kao da ide u prvi razred, zbog čega često sluša ružne komentare
18:54 Ispovesti „Volim kad dođu, volim i kad odu“: Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla
17:15 Zdravlje U bolnicu otišla zbog nepodonošljivog bola: Lekari devojci (20) izvadili 300 bubrežnih kamenaca, a razlog je nešto što većina radi!
15:25 Ispovesti "Postaćemo beskućnici": Bračni par prodao stan da plati krstarenje o kome mašta čitav život, a ono je sad otkazano!
13:25 Ispovesti Deda Mraz je lepo obradovao: Žena je čistila kuću pred praznike i našla stari loto listić, dobila je neviđene pare!
23:18 Dom i saveti Sanjate o boljem životu? Stavite jednu sitnicu pod jastuk pre nego što odete na spavanje
21:57 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka osetiće udarac sudbine: Treba da se spreme za najtežu godinu u životu
21:31 Ispovesti Brak je propao nekoliko dana posle svadbe: Sve laži su isplivale kada je mladoženji odbijena platna kartica!
21:05 Dom i saveti U slavski kolač obavezno stavite ovu biljku: Veruje se da štiti od nevolje, a privlači blagostanje i sreću!
20:40 Zdravlje Kardiolozi upozoravaju: Ova 2 rana simptoma najavljuju infarkt, a niko ih ne povezuje sa srcem!
20:15 Poznati Bred Pit napunio 61 godinu! Evo zbog čega izgleda duplo mlađe, jedna namirnica je neizostavna na njegovom stolu