21:03 Ispovesti Niko se tome nije nadao: Mladoženja je čuvao tajnu godinu dana, a onda je sve ispričao na venčanju, pa šokirao i mladu i njene roditelje
17:57 Ispovesti Nikad nije kasno: „Rodila sam dete u 51. godini, kada mnoge žene razmišljaju o unucima i to je najbolje što sam ikada uradila“
20:21 Ispovesti „Želela sam taj prsten“: Tinejdžerska ljubav je bila jaka, a posle 63 godine usledio je udarac sudbine
09:35 Ispovesti Nije mogla da veruje: Maja je kupila jaknu u prodavnici polovne odeće, a onda je gurnula ruke u džepove i šokirala se!
16:40 Ispovesti Nisu mogli zajedno, ali ni odvojeno: Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra!
20:38 Ispovesti Muž se nije smirivao: „Varao me je 30 godina od 45 godina braka. Smejem se, a duša mi prazna“
19:41 Ispovesti Svi bi da je žene: „Prosili su me oko 400 puta, ali sam ja 7 godina u celibatu, ne pada mi na pamet da muškarcu ispunjavam želje!“
12:36 Ispovesti Mislite da je prenaglila? Kaća je podnela zahtev za razvod kada je videla poruku od jedne reči na suprugovom mobilnom telefonu
16:04 Ispovesti Žena ima srce veliko kao kuća: Usvojila je dete pokojne bivše supruge svog muža iako nije njegovo
15:15 Poznati Zona Zamfirova je snimljena po ISTINITOM događaju: Ljubavna priča o KUJUNDŽIJI i ČORBADŽISKOJ ćerki zapravo je imala TRAGIČAN kraj
17:00 Porodica I ona je ISTINITA Bajka: “Lepotica i zver” uz koju smo svi odrasli, krije tragičnu SUDBINU dvoje ljudi!
17:44 Ispovesti DNK je nakon 43 godine razrešio misteriju: Istinita priča o dve Ruskinje Veroniki i Tanji, koje su otkrile da su zamenjene u porodilištu
23:18 Dom i saveti Sanjate o boljem životu? Stavite jednu sitnicu pod jastuk pre nego što odete na spavanje
21:57 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka osetiće udarac sudbine: Treba da se spreme za najtežu godinu u životu
21:31 Ispovesti Brak je propao nekoliko dana posle svadbe: Sve laži su isplivale kada je mladoženji odbijena platna kartica!
21:05 Dom i saveti U slavski kolač obavezno stavite ovu biljku: Veruje se da štiti od nevolje, a privlači blagostanje i sreću!
20:40 Zdravlje Kardiolozi upozoravaju: Ova 2 rana simptoma najavljuju infarkt, a niko ih ne povezuje sa srcem!
20:15 Poznati Bred Pit napunio 61 godinu! Evo zbog čega izgleda duplo mlađe, jedna namirnica je neizostavna na njegovom stolu