17:59 Ispovesti Ceo internet smišlja osvetu: Komšija je ženi iznad njega poslao preteću poruku, razlog je šokirao ljude!
12:26 Ispovesti „Svaki koristi svoju“: Devojka ima dve vagine i viđa se sa dva momka istovremeno, kaže da tako nikoga ne vara!
12:47 Ispovesti Svim bolesnima je bio uzor: Preminuo čovek koji je živeo 70 godina u kutiji s čeličnim plućima, a sve vreme radio i pisao knjige!
15:39 Porodica Beba milionerka: Samo što se rodila, a već je vlasnica mini brendiranih tašni od 20.000 evra!
09:18 Ispovesti Da li tu postoji dres kod? Trudnicu izbacili iz teretane jer nije bila prikladno obučena
20:28 Porodica Kao u španskoj seriji: „Otkrila sam da moj muž ima ljubavnicu, a onda sam se zaljubila u njenog supruga!“
12:03 Porodica „Nisam ni znala da sam trudna“: Žena je ustala, spremila se za posao i doživela šok – odjednom se porodila!
12:52 Porodica „Možeš ti i boljeg da nađeš“: Majka savetovala devojci svog sina da ga ostavi, da li je pogrešila?
09:05 Porodica Dilema za milion evra u kvizu "Milioner": Zvao ženu za pomoć, a na njen mobilni se javio muškarac
21:05 Ispovesti Svi su bili šokirani: Kad se rodio, imao je kožu stogodišnjaka, a pogledajte kako izgleda danas
23:18 Dom i saveti Sanjate o boljem životu? Stavite jednu sitnicu pod jastuk pre nego što odete na spavanje
21:57 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka osetiće udarac sudbine: Treba da se spreme za najtežu godinu u životu
21:31 Ispovesti Brak je propao nekoliko dana posle svadbe: Sve laži su isplivale kada je mladoženji odbijena platna kartica!
21:05 Dom i saveti U slavski kolač obavezno stavite ovu biljku: Veruje se da štiti od nevolje, a privlači blagostanje i sreću!
20:40 Zdravlje Kardiolozi upozoravaju: Ova 2 rana simptoma najavljuju infarkt, a niko ih ne povezuje sa srcem!
20:15 Poznati Bred Pit napunio 61 godinu! Evo zbog čega izgleda duplo mlađe, jedna namirnica je neizostavna na njegovom stolu