08:38 Ispovesti „Moja beba nije imala šanse da preživi“: Aleksandra, supruga Bojana iz Leksington benda ispričala nam je kako su se borili za život ćerke
15:35 Ispovesti „Rekao je da ima penziju 1.300 evra, auto i kuću“: Upoznali se na Fejsbuku, živeli zajedno, a onda je saznala šokantnu istinu
11:11 Ispovesti „Ne očekuješ da se ovo tebi desi“: Dok je bila s decom, prišla joj je nepoznata žena i dala poruku, zapanjila se kad je videla
09:10 Porodica "Mama kaže da si bolestan": Pismo jedne devojčice Dedu Mrazu je rasplakalo mnoge ljude
21:06 Poznati Džabe joj svi ti milioni: Ova bogatašica kao da je prokleta, majka joj umrla kada je bila dete, muž je varao, otac iskorišćavao
12:42 Ispovesti Baka Marija je najstarija na svetu: Zdrava je kao dren i kaže da je doživela 116 godina zbog ova 2 razloga
20:24 Zdravlje Ne radite ovo dok kijate: Zbog greške koju često pravimo, čoveku se stvorila ogromna rupa u dušniku, lekari šokirani!
17:43 Ispovesti „Koristila sam kontracepciju i nisam imala stomak“: Saznala da je trudna tek kada je zbog jakih bolova otišla u bolnicu
13:24 Ispovesti Pronašao rešenje: Žena je izgubila pamćenje u saobraćajnoj nesreći, a ono što je njen muž uradio će vas rasplakati
14:45 Ispovesti Slučajan susret promenio je sve: „Digla sam ruke od ljubavi, a onda se pojavio on i spasio me od samoće i nemaštine“
16:33 Ispovesti Razočarao sve devojke: Najzgodniji muškarac prekida karijeru modela, jer želi da postane sveštenik
15:44 Porodica "Tri godine izigravam idiota": Evo zašto je jedan momak besno šrafcigerom lomio katanac sa Mosta ljubavi u Vrnjačkoj Banji
23:18 Dom i saveti Sanjate o boljem životu? Stavite jednu sitnicu pod jastuk pre nego što odete na spavanje
21:57 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka osetiće udarac sudbine: Treba da se spreme za najtežu godinu u životu
21:31 Ispovesti Brak je propao nekoliko dana posle svadbe: Sve laži su isplivale kada je mladoženji odbijena platna kartica!
21:05 Dom i saveti U slavski kolač obavezno stavite ovu biljku: Veruje se da štiti od nevolje, a privlači blagostanje i sreću!
20:40 Zdravlje Kardiolozi upozoravaju: Ova 2 rana simptoma najavljuju infarkt, a niko ih ne povezuje sa srcem!
20:15 Poznati Bred Pit napunio 61 godinu! Evo zbog čega izgleda duplo mlađe, jedna namirnica je neizostavna na njegovom stolu