13:20 Ispovesti "Treba da te bude SRAMOTA kolika si stipsa": Mlada podelila priču kako će UŠTEDETI na svom venčanju, umesto torte će se OVO služiti!
22:30 Porodica Ovo je definitivno NAJGORE iskazivanje ljubavi u ISTORIJI: Mladoženja održao zdravicu, svi ostali u ŠOKU, mlada ZANEMELA od njegovog govora!
09:30 Zdravlje Manekenku nisu hteli da pregledaju jer su smatrali da je MLADA za bolest: Posle osam meseci je otkrila STRAŠNU dijagnozu
15:31 Ispovesti Mlada napravila haos na venčanju: Usred proslave isekla kosu, ovo je bio glavni razlog
17:30 Ispovesti Ostavio dragu bukvalno ispred OLTARA: Mlada se gušila u suzama, a evo zašto su njemu svi čestitali
17:30 Ispovesti Jasmina je pokazala fotografiju sa venčanja, staru nekoliko GODINA: "Jezivo je, ko mi je ovo dopustio da nosim"
17:30 Ispovesti Jasmina je pokazala FOTOGRAFIJU sa venčanja staru nekoliko godina: "Ovo je jezivo, ne mogu da verujem da su mi dopustili da obučem ovo"
09:42 Ispovesti Na venčanje su potrošili skoro 30.000 EVRA: Nakon par DANA shvatili su da uopšte nisu u BRAKU, a za sve je bio kriv mladin deda
08:39 Ispovesti Mladoženja održao GOVOR na venčanju, pa OSRAMOTIO mladu: "Sve smo vas LAGALI o tome kako smo se upoznali"
13:18 Ispovesti "Verenik mi je UKRAO venčanicu, a u sve je umešana i BUDUĆA svekrva": Izbezumljena MLADA podelila ISPOVEST na INTERNETU, ljudi ne mogu da poveruju šta čitaju
13:19 Ispovesti "Nije je bilo, IZBEZUMILA sam se!": Verenik je napravio NEOPROSTIV potez u kom ga je podržala MAJKA, a mlada odmah OTKAZALA venčanje
13:40 Ispovesti Neverovatna LJUBAVNA priča: "Dečko je lagao koliko mu je godina, sve dok nisam pristala da se UDAM za njega"
17:29 Dom i saveti Nikako ne smete da radite 2 stvari jer ćete samo napraviti štetu: Evo kako da odledite vrata od automobila kada se zalede
17:01 Horoskop Kratak i precizan nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra: 3 znaka su se opet izvuka, imaće sreće, jedan znak biće utučen u nedelju
16:34 Poznati Kažu da je bila najveća ljubav Breda Pita, a nije ni Anđelina ni Dženifer: Zakazali su venčanje, a ona je odustala od braka samo zbog ovoga
16:02 Porodica Muškarcima su ovakve žene neodoljive: Lepe se za njih kao magnet, a nema veze sa fizičkim izgledom
15:46 Zdravlje "Ako ovo radite završićete na mom operacionom stolu": Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca
15:36 Ispovesti Sa 16 godina na lutriji je dobila dva miliona: Danas ima 35 godine, bez dinara je, a prošla je kroz pakao