12:15 Lepota i Moda Zbog gole venčanice od 4.000 evra mladu isprozivali gosti: "Došli smo na venčanje da gledamo u tvoj donji veš?"
21:44 Porodica Kakva bahatost i bezobrazluk: Mlada imala 37 zahteva za svoju deverušu, evo šokantne liste
20:46 Lepota i Moda Jesi li krenula na maturu ili svoje venčanje: Zamolila sam goste da dođu u belom, pa su me svi napali zbog jednog detalja
10:36 Ispovesti ODVRATNO! Ovo mu zaista nije trebalo: Mladoženja obrukao i sebe i mladu, pričao UŽASE o budućoj ženi i to pred majkom
10:46 Ispovesti Mladožena napravio POMETNJU na svadbi: Pokazao šta drži u ruci, gosti se ZABRINULI za mladu
14:20 Ispovesti Nakon Anđelinog "DA", mladoženja joj okreće leđa: Nemanjina reakcija je zbunila goste, a zatim je krenulo cepanje od smeha
13:33 Ispovesti Zbog SULUDIH zahteva ova nevesta je ostala bez PRSTENA: "Šta ti je bitnije, da ti muž bude srećan ili zabava i opijanje?"
19:15 Ispovesti "Bivša mi se juče UDALA, a danas mi šalje OVO": Šumadinac se POŽALIO, a ljudi su ISPLJUVALI njegovu dragu
18:00 Ispovesti Rođenoj SESTRI je zabranila da dođe na venčanje: Razlog je NEVEROVATAN i svi su je osudili
16:40 Ispovesti "Da me je varao i drogirao se na našem venčanju, bilo bi bolje": Ono što je ova mlada videla na dan svog venčanja svakaga bi UPLAŠILO, u sve je upletena svekrva
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka