13:33 Ispovesti Zbog SULUDIH zahteva ova nevesta je ostala bez PRSTENA: "Šta ti je bitnije, da ti muž bude srećan ili zabava i opijanje?"
19:15 Ispovesti "Bivša mi se juče UDALA, a danas mi šalje OVO": Šumadinac se POŽALIO, a ljudi su ISPLJUVALI njegovu dragu
18:00 Ispovesti Rođenoj SESTRI je zabranila da dođe na venčanje: Razlog je NEVEROVATAN i svi su je osudili
16:40 Ispovesti "Da me je varao i drogirao se na našem venčanju, bilo bi bolje": Ono što je ova mlada videla na dan svog venčanja svakaga bi UPLAŠILO, u sve je upletena svekrva
10:09 Ispovesti Na venčanju joj se desila "nezgoda sa pticom": Uopšte joj nije bilo smešno, a mladoženja nije pokazao saosećanje
13:20 Ispovesti "Treba da te bude SRAMOTA kolika si stipsa": Mlada podelila priču kako će UŠTEDETI na svom venčanju, umesto torte će se OVO služiti!
22:30 Porodica Ovo je definitivno NAJGORE iskazivanje ljubavi u ISTORIJI: Mladoženja održao zdravicu, svi ostali u ŠOKU, mlada ZANEMELA od njegovog govora!
09:30 Zdravlje Manekenku nisu hteli da pregledaju jer su smatrali da je MLADA za bolest: Posle osam meseci je otkrila STRAŠNU dijagnozu
15:31 Ispovesti Mlada napravila haos na venčanju: Usred proslave isekla kosu, ovo je bio glavni razlog
17:30 Ispovesti Ostavio dragu bukvalno ispred OLTARA: Mlada se gušila u suzama, a evo zašto su njemu svi čestitali
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!