Mlada u suzama: "Prekršile su osnovno pravilo na mom venčanju, uništile su proslavu"

Vesti 04.05.2023 14:15 0

Postoje mnoga nepisana pravila venčanja koja bi gosti trebalo da poštuju, kao što je da ne kasne ili da telefoniraju tokom ceremonije.

Mlada u suzama: "Prekršile su osnovno pravilo na mom venčanju, uništile su proslavu"

Printscreen/TikTok

Još jedno važno pravilo je da ne nosite belo osim ako to par izričito ne zatraži. Ovo je iz poštovanja prema mladi koja će najverovatnije nositi fantastičnu belu haljinu o kojoj je sanjala ceo život. Međutim, čini se da dve gošće nisu bile svesne pravila dok su se na veliki dan svoje prijateljice pojavile u belim haljinama - a jedna je nepogrešivo izgledala kao venčanica. U postu podeljenom na TikTok-u, gošća Izabela Santos Giha snimila je druge dve gošće koje nose bele haljine do poda. Ona je takođe tvrdila da je jedna od njih, haljina otvorenih ramena sa čipkom, „prava venčanica“, prenosi Mirror.

Iako je mlada izgledala fantastično u svojoj balskoj haljini, Izabela je rekla da se na kraju osećala "tužno" dok su njeni prijatelji pokušavali da je nadmaše na dan venčanja. Pored snimka, Izabela je upozorila: "Molim vas, nikada ne nosite belo na nečijem venčanju. To je tužno i nepoštovanje." Mnogi komentatori su saosećali sa mladom, a neki su rekli da gosti treba da znaju da nošenje belog na venčanju ne dolazi u obzir. Jedna osoba je napisala: „Nepoštovanje. Ali mlada je izgledala tako lepo bez obzira na to!“

Mlada u suzama:

Printscreen/TikTok

 

"To svi znaju! Ako nisi mlada, ne nosiš belo!" komentarisala je druga osoba. Neki su čak sugerisali da je trebalo da preduzme drastične mere da nauči goste da ne nose belo. Treći je predložio: „Ugasite ih odmah“, a neko je pristao, rekavši: „Izbacio bih ih“. Četvrti korisnik je dodao: "Popio bih malo vina i ups."


Jedna osoba je objasnila da je nešto slično doživela na drugom venčanju: „Na poslednjem venčanju na kome sam bio, devojka se pojavila u sopstvenoj venčanici. Nisam mogla da verujem.“ Neko drugi je dodao: „Moja bivša svekrva je nosila belu haljinu na mom venčanju. Međutim, jedna žena je napisala da je zamalo napravila istu grešku jer nije znala za nepisano pravilo: „Umalo sam ovo jednom uradila! Nisam imala pojma. Tako sam zahvalna što mi je neko to pomenuo pre venčanja pa sam imao priliku da promenim haljinu."
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading