14:37 Porodica Mladu "razapeli" zbog venčanice: Gosti hteli da napuste svadbu, kažu da takvu bruku nisu videli u životu
13:21 Lepota i Moda Mladu "razapeli" zbog venčanice: Gosti hteli da napuste svadbu, kažu da takvu bruku nisu videli u životu
14:50 Ispovesti Rođena sestra mi je napakostila na svadbi: Znala sam da je ljubomorna na mene, ali ovakvu zlobu nisam očekivala
20:56 Ispovesti Kako biste vi reagovale da vam se majka ovakva pojavi na svadbi? 5 miliona ljudi ima isto mišljenje
18:24 Ispovesti Luks svadba se pretvorila u vašarski cirkus: Mlada pala u drugi plan, sve oči bile uprte u ujnu - izblamirala ju je gore nego svekrva!
18:58 Ispovesti Otac izblamirao mladence: Umesto da održi dirljiv govor, on im priredio neviđen užas, a ovo je bilo ,,šlag na torti"
20:12 Ispovesti Kakav bezobrazluk i bahatost: Mlada nije imala milosti za svoju drugaricu koja nije imala para da dođe na svadbu
08:58 Poznati Važila je za jednu od najlepših glumica na ovim prostorima: Kako je Eva Ras izgledala pre 58 godina, na početku karijere
18:01 Ispovesti "Hoću da se udam na miru, bez familije": Mlada ne želi svoju porodicu na venčanju, kaže da zbog ovoga ne može da ih podnese
14:15 Ispovesti "Otvorila sam pozivnicu svoje venčane kume i pritisak mi je skočio na 200": Sve je mogla da očekuje, ali ovo ni u ludilu
20:52 Ispovesti Sumanuti zahtevi jedne mlade šokirali ljude na internetu: Ovakvu listu želja do sada niste videli!
11:34 Ispovesti Mlada šokirala zvanice 20 minuta pre venčanja: Zatvorila se u sobu i uradila nešto zbog čega je sad mnogi osuđuju!
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?
18:27 Ispovesti Šta se krije iza vrata intenzivne nege? Tehničar otkrio šta rade sa najkritičnijim pacijentima
17:27 Poznati Vilijam pred svima "spustio" Kejt Midlton: Pogledajte neprijatan trenutak koji je kamera zabeležila!