10:09 Ispovesti Na venčanju joj se desila "nezgoda sa pticom": Uopšte joj nije bilo smešno, a mladoženja nije pokazao saosećanje
13:20 Ispovesti "Treba da te bude SRAMOTA kolika si stipsa": Mlada podelila priču kako će UŠTEDETI na svom venčanju, umesto torte će se OVO služiti!
22:30 Porodica Ovo je definitivno NAJGORE iskazivanje ljubavi u ISTORIJI: Mladoženja održao zdravicu, svi ostali u ŠOKU, mlada ZANEMELA od njegovog govora!
09:30 Zdravlje Manekenku nisu hteli da pregledaju jer su smatrali da je MLADA za bolest: Posle osam meseci je otkrila STRAŠNU dijagnozu
15:31 Ispovesti Mlada napravila haos na venčanju: Usred proslave isekla kosu, ovo je bio glavni razlog
17:30 Ispovesti Ostavio dragu bukvalno ispred OLTARA: Mlada se gušila u suzama, a evo zašto su njemu svi čestitali
17:30 Ispovesti Jasmina je pokazala fotografiju sa venčanja, staru nekoliko GODINA: "Jezivo je, ko mi je ovo dopustio da nosim"
17:30 Ispovesti Jasmina je pokazala FOTOGRAFIJU sa venčanja staru nekoliko godina: "Ovo je jezivo, ne mogu da verujem da su mi dopustili da obučem ovo"
09:42 Ispovesti Na venčanje su potrošili skoro 30.000 EVRA: Nakon par DANA shvatili su da uopšte nisu u BRAKU, a za sve je bio kriv mladin deda
08:39 Ispovesti Mladoženja održao GOVOR na venčanju, pa OSRAMOTIO mladu: "Sve smo vas LAGALI o tome kako smo se upoznali"
13:18 Ispovesti "Verenik mi je UKRAO venčanicu, a u sve je umešana i BUDUĆA svekrva": Izbezumljena MLADA podelila ISPOVEST na INTERNETU, ljudi ne mogu da poveruju šta čitaju
13:19 Ispovesti "Nije je bilo, IZBEZUMILA sam se!": Verenik je napravio NEOPROSTIV potez u kom ga je podržala MAJKA, a mlada odmah OTKAZALA venčanje
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?