17:30 Ispovesti Jasmina je pokazala fotografiju sa venčanja, staru nekoliko GODINA: "Jezivo je, ko mi je ovo dopustio da nosim"
17:30 Ispovesti Jasmina je pokazala FOTOGRAFIJU sa venčanja staru nekoliko godina: "Ovo je jezivo, ne mogu da verujem da su mi dopustili da obučem ovo"
09:42 Ispovesti Na venčanje su potrošili skoro 30.000 EVRA: Nakon par DANA shvatili su da uopšte nisu u BRAKU, a za sve je bio kriv mladin deda
08:39 Ispovesti Mladoženja održao GOVOR na venčanju, pa OSRAMOTIO mladu: "Sve smo vas LAGALI o tome kako smo se upoznali"
13:18 Ispovesti "Verenik mi je UKRAO venčanicu, a u sve je umešana i BUDUĆA svekrva": Izbezumljena MLADA podelila ISPOVEST na INTERNETU, ljudi ne mogu da poveruju šta čitaju
13:19 Ispovesti "Nije je bilo, IZBEZUMILA sam se!": Verenik je napravio NEOPROSTIV potez u kom ga je podržala MAJKA, a mlada odmah OTKAZALA venčanje
13:40 Ispovesti Neverovatna LJUBAVNA priča: "Dečko je lagao koliko mu je godina, sve dok nisam pristala da se UDAM za njega"
08:27 Ispovesti Mladi je VENČANICA završila 2 metra ISPOD zemlje: Kada je MLADOŽENJA shvatio šta je uradio, PLAKAO je kao kiša
15:07 Ispovesti Nakon SVEKRVINOG poteza, MLADA je samo otišla: Mladoženjina ODLUKA je naterala na drastičan POTEZ, venčanje je uništeno
12:20 Ispovesti Mladoženja je OSTAVIO na dan VENČANJA: Ono šta je MLADA uradila je IZNENADILO sve goste
14:38 Ispovesti Nikad viđeni HAOS na venčanju, sve im je PROPALO: Svekrvu IZNOSILI sa svadbe, a mladoženja je PLAKAO!
16:55 Ispovesti Mlada je zabranila MAJCI da joj DOĐE na venčanje: Mišljenje može da promeni samo pod jednim USLOVOM, ona kaže da ne može da ga ISPUNI
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!