21:20 Ispovesti Kakva BRUKA na srpskoj svadbi, mlada se OSRAMOTILA za sve pare: Ispao potpuni haos kada je došla do KORPE sa bakšišem od svatova
12:26 Ispovesti Spakovao je kofere i OTIŠAO sa medenog meseca: Ono što je MLADA uradila sa fotografijama je za mladoženju NEOPROSTIVO i potpuni ŠOK
11:11 Ispovesti "Napravila sam UŽASNU grešku, tek sam na KRAJU shvatila": Mlada je morala da PREKINE venčanje, ovo još nije viđeno!
09:00 Porodica Znate li zašto mladoženja NOSI MLADU PREKO PRAGA? Verovanje čije je značenje JAKO i danas, ko nije poštovao običaj, terao ga je MALER
13:06 Porodica Svadba iz SNOVA na dohvat ruke: Možete se venčati u Italiji i dobiti nazad 2.000 EVRA, evo kako je to MOGUĆE
20:42 Ispovesti "Muškarci, ja sam NAJVEĆA TAJNA vaših supruga": Mlade su je 7 godina plaćale za usluge, ali više nije htela da ĆUTI
22:30 Porodica Mlada ŠOKIRALA svatove, napravila čitavu pometnju: Nisu joj smetale ni visoke ŠTIKLE, a ni VENČANICA!
22:39 Ispovesti Mlada iz PAKLA: Imala je 37 zahteva za DEVERUŠE, a od nekih nam se DIŽE kosa na glavi!
11:03 Porodica Zašto mlada gleda mladoženju kroz verenički prsten, a on nju prenosi preko praga? Ono što se krije iz ova dva običaja ZALEDIĆE vam krv u žilama
09:00 Ispovesti "UDALA sam se u subotu, a nisam ni slutila da ću toliko PLAKATI": Nakon što je otvorila poklon jednog gosta, žena se zaprepastila, razočarala i osećala se PONIŽENOM
21:01 Ispovesti A TREBALO JE DA MU BUDE ŽENA: Ovaj muškarac zahtevao NEVEROVATNU stvar od verenice, želeo je javno da je OSRAMOTI!
14:30 Ispovesti Spremna je da uradi sve za BIVŠEG: Napravila je LAŽNO venčanje jer je htela da mu NAPAKOSTI, a za ovakvu egzibiciju dala je pravo BOGATSTVO!
17:29 Dom i saveti Nikako ne smete da radite 2 stvari jer ćete samo napraviti štetu: Evo kako da odledite vrata od automobila kada se zalede
17:01 Horoskop Kratak i precizan nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra: 3 znaka su se opet izvuka, imaće sreće, jedan znak biće utučen u nedelju
16:34 Poznati Kažu da je bila najveća ljubav Breda Pita, a nije ni Anđelina ni Dženifer: Zakazali su venčanje, a ona je odustala od braka samo zbog ovoga
16:02 Porodica Muškarcima su ovakve žene neodoljive: Lepe se za njih kao magnet, a nema veze sa fizičkim izgledom
15:46 Zdravlje "Ako ovo radite završićete na mom operacionom stolu": Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca
15:36 Ispovesti Sa 16 godina na lutriji je dobila dva miliona: Danas ima 35 godine, bez dinara je, a prošla je kroz pakao