20:42 Ispovesti "Muškarci, ja sam NAJVEĆA TAJNA vaših supruga": Mlade su je 7 godina plaćale za usluge, ali više nije htela da ĆUTI
22:30 Porodica Mlada ŠOKIRALA svatove, napravila čitavu pometnju: Nisu joj smetale ni visoke ŠTIKLE, a ni VENČANICA!
22:39 Ispovesti Mlada iz PAKLA: Imala je 37 zahteva za DEVERUŠE, a od nekih nam se DIŽE kosa na glavi!
11:03 Porodica Zašto mlada gleda mladoženju kroz verenički prsten, a on nju prenosi preko praga? Ono što se krije iz ova dva običaja ZALEDIĆE vam krv u žilama
09:00 Ispovesti "UDALA sam se u subotu, a nisam ni slutila da ću toliko PLAKATI": Nakon što je otvorila poklon jednog gosta, žena se zaprepastila, razočarala i osećala se PONIŽENOM
21:01 Ispovesti A TREBALO JE DA MU BUDE ŽENA: Ovaj muškarac zahtevao NEVEROVATNU stvar od verenice, želeo je javno da je OSRAMOTI!
14:30 Ispovesti Spremna je da uradi sve za BIVŠEG: Napravila je LAŽNO venčanje jer je htela da mu NAPAKOSTI, a za ovakvu egzibiciju dala je pravo BOGATSTVO!
20:39 Porodica Ova MLADA je apsolutna CARICA: Kada je mladoženji pozlilo na VENČANJU, ona je odmah uvela njegovu ZAMENU i počela sa njim da pleše!
22:05 Porodica Zbog ove "SITNICE" i dan danas se KAJE: Mlada otkriva šta nikako nije smela da uradi pre VENČANJA i uništi svoju RADOST!
14:13 Ispovesti Veče pred VENČANJE dobila je PORUKE od kojih joj je POZLILO: "Ja se ne bih udala za njega. A ti?"
19:12 Lepota i Moda Ona je svekrva iz "PAKLA": Uništila im je venčanje, a mlada i mladoženja se GODINU dana kasnije i dalje SVAĐAJU zbog ovog incidenta!
17:10 Porodica Zbog gorkih SUZA i JECANJA ljudi su ubeđeni da je NESREĆNA: "Izgledaš kao da ti je venčanje NAJTUŽNIJI dan u životu"
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!