11:50 Horoskop Astrolozi dali svoj konačan SUD: Ova TRI znaka su najgore žene za BRAK i porodicu, njima je SLOBODA najvažnija
09:46 Poznati "Poljubili smo se, pa su me IZBACILI iz NJENE kuće": Stevan na NEOBIČAN način upoznao suprugu, kaže da je pregazio svoje PRINCIPE
19:30 Porodica Zašto MUŠKARCI koji varaju ne vole da se HVALE o detaljima afere? Neke je SRAMOTA, a druge..?
17:55 Horoskop Dan kada ste se VENČALI otkriva koliko će BRAK da traje: Kod četvorki STRASTI NESTAJU, devetke može da UNIŠTI PREVARA
13:00 Horoskop Ovaj HOROSKOPSKI znak se najčešće RAZVODI: Brak im nije SIGURNOST, niti sreća ka kojoj teže
15:18 Poznati Ovo je supruga Aleksandra Šapića: Prelepu Milicu retko viđamo u javnosti, mlađa je od njega 10 godina a evo čime se bavila pre BRAKA
12:44 Porodica Oženjeni MUŠKARCI su razmenjivali supruge sa komšijama: Ovaj narod živeo je u NEOBIČNOJ zajednici, zvali su ih "prijatelji po ženi"
10:30 Porodica Mnogo žena je ubijeno iz ISTOG razloga: Nakon samo godinu dana braka izgubila je ŽIVOT zbog zatupele TRADICIJE!
14:40 Dom i saveti Za ovaj CVET se veruje da donosi SREĆU ženama: Nevestama se savetuje da ga stave u BUKET jer nosi jaku SIMBOLIKU
18:30 Horoskop Datum VENČANJA krije veću TAJNU nego što se misli: Numerolozi tvrde da BROJEVI pokazuju kakav će BRAK da bude
16:00 Horoskop Izaberite KARTU i saznajte kakvo vas IZENAĐENJE uskoro očekuje: Jedna aplicira na BRAK, druga na vraćanje BIVŠEG partnera
16:35 Ispovesti Muž joj je nestao mesec dana posle venčanja: Ceo život bila mu verna, a tek posle 68 godina saznala je pravu istinu
16:10 Dom i saveti Greška koja nas skupo košta: Mašina za veš ima skriveni filter koji je potrebno čistiti na nekoliko meseci
15:45 Horoskop Sutra, 26. novembra kreće prava agonija: Astrolog Starović otkriva kome će retrogradni Merkur upropastiti planove
15:20 Dom i saveti Već na ulazu možete da prepoznate da li je sreća u domu: Ovi predmeti privlače siromaštvo i nesreću
14:55 Ispovesti Napravila kućni DNK test i šokirala se: Otkrila da je njena baka bila umešana u misteroznu smrt bebe
14:29 Ispovesti Mariju su zbog odeće izbacili sa posla: "Bila sam obučena od glave do pete, ne razumem gde sam pogrešila"