10:50 Porodica Devojka uhvatila VERENIKA na delu sa njenom SESTROM: "Proveo sam pet godina sa tobom, to je previše" njihov pokušaj da se odbrane je sve zgrozio (VIDEO)
22:30 Dom i saveti Kako ne gubiti vreme sa POGREŠNIM partnerom? Jedno pitanje će otkriti da li je muškarac materijal za ozbiljnu VEZU
18:00 Poznati Helena je 20 godina u braku sa Zlatanom Ibrahimovićem: Ima 52 godine, a izgleda kao joj je 25, ne voli ŠOPING i nema KUĆNU POMOĆNICU
21:00 Poznati Lisa Mari Prisli je ludo volela Džeksona: Njihov brak nije dugo trajao, a ovo je bio razlog razvoda
22:00 Poznati Kao san je lepa, al kažu da je PROKLETA: Koleginicama je ova glumica uništila brakove bez kajanja i zavela najpoželjnijeg frajera
18:30 Porodica Saveti najpoznatijeg psihologa otvorili su OČI hiljadama porodica: "Ako želite da imate skladan BRAK, treba da ispunite ova tri uslova"
09:56 Ispovesti Saznala sam da me muž vara odmah nakon venčanja: Ubrzo me upoznao sa svojom ljubavnicom
18:29 Poznati Ostavite Anđelku na miru! Da li je toliki GREH zaljubiti se i otkud vam pravo da odlučujete ko sa kim "može" da bude?
20:20 Horoskop Ovaj DATUM je najgori za VENČANJE u 2023. godini: Desiće se UŽASNE svađe, bolje izaberite JEDAN od ova TRI
17:00 Porodica Sedam PREDRASUDA o ZAJEDNIČKOM životu: Uveravaju nas godinama da su TAČNE, a ne može biti dalje od istine
23:00 Porodica Žene u braku postepeno gube interesovanje u krevetu: Nije do LIBIDA, niti do PARTNERA, nešto DRUGO je u pitanju!
22:06 Poznati Sestra Kejt Midlton čula crne vesti: Dok se princeza borila sa rakom, ona se baškarila, sad joj se sve vratilo kao bumerang
21:47 Zdravlje Od neraspoloženja do bizarne žudnje: Telo šalje signale da vam nedostaje važan mineral bez kojeg ne možemo
21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!