22:00 Ispovesti Udajem se, ali ne želim ponovo da pravim GREŠKE: Pitala sam BIVŠE šta sam LOŠE radila i evo šta su mi odgovorili
21:33 Dom i saveti Četiri ŠKAKLJIVA pitanja o INTIMNIM odnosima: Sve ŽENE žele da saznaju ODGOVORE, ali se stide ih postave
10:26 Poznati Najlepši HOLIVUDSKI par ipak neće stati pred matičara? Evo zašto Eva Mendez NE ŽELI da se uda za Rajana Goslinga!
13:15 Porodica Pre nego što izgovorite sudbonosno "DA" dobro razmislite: Ovo je ISTINA o kojoj na VREME morate da popričate kako ne bi došlo do RAZVODA!
15:39 Ispovesti "Nikom nije do ORGAZMA kad su mu GRUDI veličine JUPITERA i iz njih curi mleko": Ana ima rešenje kako da PRŠTITE u krevetu kao na početku VEZE
12:00 Porodica O ovome se danas u SRBIJI raspravlja: Da li je ok da budemo u BRAKU, a da ne nosimo BURMU?
10:30 Porodica Gde naći PRAVOG MUŠKARCA za BRAK? Četiri METODE koja morate da ISPROBATE ako želite da UPECATE dobru "RIBU"
22:00 Ispovesti Žena sastavila PRAVILNIK ponašanja u BRAKU pa mnoge šokirala: Mnogi MUŽU savetuju da BEŽI jer je luda!
18:00 Horoskop Ovi HOROSKOPSKI znakovi će imati više od JEDNOG BRAKA: Ne mogu da se SKRASE samo pored jedne osobe, oni VOLE više puta u životu!
14:01 Zdravlje Svi grešimo kada kuvamo kamilicu: Travar Momčilo otkrio kako se pravilno sprema ovaj čaj i koje su prave doze za decu i odrasle
13:32 Dom i saveti Naše bake su verovale da će uz pomoć jedne namirnice privući novac u kuću: Zvuči šašavo, ali kažu da deluje
13:05 Poznati Pomažu ubrzanju metabolizma i zatežu telo: Tri vežbe koje Džennifer Aniston redovno radi da bi u 55. godini zadržala mladalački izgled
12:39 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
11:40 Dom i saveti Doktor otkrio koji predmet u vašoj kući je "najotrovniji": "Dovoljno je samo par udaha"