14:55 Poznati Glumica POBACILA na sceni dok je nastupala sa ćerkicom: "Hvala ovoj maloj duši što me je odabrala za svoj dom, makar i na kratko"
20:00 Poznati Ćerka Džesike Simpson rođena sa rodinim UGRIZOM: Beleg zovu i 'Poljubac anđela', a evo kako dete izgleda sa tri godine
17:00 Porodica Pokazala trudnički stomak na dan porođaja, ljudi su začuđeni veličinom: "Ovo je poslednji put da u meni kuca četiri srca"!
16:30 Poznati Serena Vilijams se na crvenom tepihu pojavila sa TRUDNIČKIM stomačićem: Ona je SIJALA, a njen suprug nije mogao da sakrije RADOST!
21:30 Porodica Četiri meseeca nakon što je rodila blizance zatrudnela je opet: Na pregledu je doživela šokantno saznanje!
19:30 Poznati Manekenka se tokom trudnoće ugojila 14 kilograma: Doživela je javni linč, a sad je odlučila da tome stane na kraj!
11:00 Poznati "Sin mi je bio poput TUMORA koji je hrani sa mnom": Glumica je imala preko 100 ljubavnika, pokušala je da se ubije odmah nakon porođaja jer je bio "GREŠKA"
15:30 Porodica Ljudi se FRAPIRAJU kad vide njen džinovski stomak: "Lažeš da nosiš jedno dete, tu je DESETORO"
08:00 Horoskop Ovi horoskopski znakovi će ostati TRUDNI do kraja 2023. godine: Prinova kuca na vratima, SPREMITE SE!
07:45 Porodica Ovaj snimak pogledalo je 14 miliona ljudi: Želeli su još jedno dete, a onda se desilo nešto što nisu OČEKIVALI ni u najluđim snovima
16:00 Porodica Koje je PRAVO vreme za trunoću? Izdvojili smo prednosti i mane rađanja u DVADESETIM i TRIDESETIM godinama
09:00 Ispovesti Tamaru su u 31. nedelji trudnoće hitno odveli na CARSKI REZ: "Kad su me otvorili, bebe nije bilo, shvatili su da mi je materica prazna"
08:07 Poznati Rotkvice su vitaminska bomba, odlična za mršavljenje: Ipak, ova grupa ljudi ne bi smela da ih jede
22:06 Porodica Da li je vaš muž nesrećan? Ovih 7 signala otkrivaju istinu, evo šta se tačno dešava u njegovoj glavi
21:45 Poznati Kim Kardašijan će odlepiti: Bivšeg dečka podsetili na vezu sa njom, njegova reakcija je govorila 1000 reči!
21:15 Ispovesti "Voleo bih da nikada nismo dobili na lutriji": Porodica preko noći postala bogata, imali su sve, a živeli gore nego ikada!
20:45 Poznati "To je najtragičnije u celom slučaju": Lekari zabrinuti za Brusa Vilisa, kažu da je situacija ozbiljna, a evo šta ih je najviše uplašilo