07:45 Porodica Ovaj snimak pogledalo je 14 miliona ljudi: Želeli su još jedno dete, a onda se desilo nešto što nisu OČEKIVALI ni u najluđim snovima
16:00 Porodica Koje je PRAVO vreme za trunoću? Izdvojili smo prednosti i mane rađanja u DVADESETIM i TRIDESETIM godinama
09:00 Ispovesti Tamaru su u 31. nedelji trudnoće hitno odveli na CARSKI REZ: "Kad su me otvorili, bebe nije bilo, shvatili su da mi je materica prazna"
13:36 Ispovesti Proveli su JEDNU noć zajedno, a sada ga traži po SVETU: Znam da ima 19 godina, ali želim da ovo zna
19:54 Porodica Luku je rodila u 56. godini: Doktori su je gledali u čudu, žene su je napadale i osporavale njenu odluku
08:38 Ispovesti Najbizarnija tužba za koju smo čuli: Magdalena je tužila hotel jer joj je ćerka zatrudnela u BAZENU, evo kako je to opravdala
15:30 Ispovesti Bila je SUROGAT majka i radila je za POZNATU ženu: "Bila je ODVRATNA prema meni, ismevala me i na kraju mi je PAKAO napravila"
11:37 Ispovesti Prevarila sam muža i ostala trudna sa drugim čovekom: Od tog trenutka moj život se okrenuo naopačke
19:30 Porodica "Osećam se UŽASNO, trudnoća me je toliko PRORUŽNILA": Kao da nisu ISTE osobe, misli da je OVO glavni krivac za toliku promenu!
13:10 Ispovesti U osmom mesecu trudnoće je otkrila da ima RAK: Lekari su rekli da se začepio MLEČNI KANAL, ali je istina bila SUROVA
14:00 Poznati "Sa decom sam ZAVRŠILA, muž sada puca u prazno": Ešli Grejem ponovo PODELILA javnost jer se odlučila na OVAJ korak!
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa