12:53 Poznati Marijana Mićić je trudna: Prošle godine je dobila ćerku, a sad je otkriven pol druge bebe
08:00 Ispovesti Pored nje, zabeleženo je samo 12 slučajeva na svetu: Veronika je jedna od 600 miliona beba koja je uspela da preživi ovakvu trudnoću
09:39 Poznati Kortni Kardašijan objavila da je trudna u 44. godini: Posle depresije zbog deset neuspelih pokušaja vantelesne, usledio je obrt
08:30 Porodica Srećne vesti stižu iz porodice bivšeg britanskog premijera: Čeka treće dete, a njegova supruga je objavila kako se oseća
18:00 Porodica "U trudnoći sam izgledala kao ŠREKOVA ŽENA": Posle porođaja je dobila UŽASNE komplekse, lice joj se izobličilo
08:30 Ispovesti Njen STOMAK nikoga nije ostavio ravnodušnim: Trudnica je očekivala TROJKE, a snimak na kraju trudnoće je sve ZBUNIO
16:00 Ispovesti Ona je najozloglašenija nastavnica ikada: Zavodila je UČENIKE i imala AFERE sa njima, na kraju se OVO desilo i sve ostavilo bez TEKSTA!
09:32 Ispovesti Jasmina objavila da je trudna, ljudi se ZGROZILI: "Ovo je najodvratnije otkrivanje trudnoće"
17:00 Porodica Porodila se u šestoj deceniji i za sve žene ima MOĆNU PORUKU: Jednom rečenicom svima zapušila usta!
14:55 Poznati Glumica POBACILA na sceni dok je nastupala sa ćerkicom: "Hvala ovoj maloj duši što me je odabrala za svoj dom, makar i na kratko"
20:00 Poznati Ćerka Džesike Simpson rođena sa rodinim UGRIZOM: Beleg zovu i 'Poljubac anđela', a evo kako dete izgleda sa tri godine
17:00 Porodica Pokazala trudnički stomak na dan porođaja, ljudi su začuđeni veličinom: "Ovo je poslednji put da u meni kuca četiri srca"!
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike