Slavna manekenka i muž ne skidaju ruke sa njenog stomaka: Šuška se da je Hajdi Klum trudna

Olja Jelić Vesti 24.06.2023 18:50 0

Pre samo tri i po nedelje gledali smo kako se čuvena lepotica lepo provela na svojoj žurki povodom 50. rođendana, ali to ne sprečava medije da nagađaju da je u drugom stanju

Hajdi Klum

Foto: AP

Nemačka manekenka Hajdi Klum i njen suprug Tom Kaulic, kog se možda sećate kao jednog od ekscentričnih blizanaca iz grupe Tokio Hotel, ovih dana uživaju u romantičnom odmoru.

Par trenutno boravi u Veneciji, gde su šetali, razgledali grad iz gondole, a uz to su, kao i obično, razmenjivali nežnosti na svakom koraku.

Fotografi su ovekovečili nekoliko njihovih izlazaka, a posebno im je zapalo za oko to što je Hajdi i Tom stalno dodiruju njen stomak.

To je na društvenim mrežama podstaklo spekulacije da li je lepa Nemica u drugom stanju, iako je moguće da par samo želi da se našali s foto-reportima i javnošću, koja ih prati u stopu. Društvo im je, inače, pravila Hajdina ćerka Lu, najmlađe od njene dece.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Hajdi Klum i Tom Kaulic tajno su se venčali u februaru 2009. godine, a manekenka je majka četvoro dece: Leni, koju je dobila s Flaviom Brijatoreom, ali ju je usvojio njen drugi suprug Sil, Henrija, Johana i Lu.

 

 

Komentari (0)
Loading