10:25 Poznati Preplakala sam ceo dan zbog ONOG što sam čula: Marija Mikić na bini "Pesme za Evroviziju" otkrila NAJLEPŠE VESTI, iznenađenje tek stiglo
15:20 Poznati "Svi su mislili da sam MRTVA": Pevačicu niko godinama nije video zbog BOLESTI, a sada se VRATILA i SJAJNO izgleda
16:09 Poznati Da li prepoznajete pevačicu sa fotografije? Skoro četiri decenije vlada scenom, a ni jedno slavlje ne može da se zamisli bez njenih HITOVA!
15:00 Poznati Nataša Bekvalac POKAZALA prsten na ruci: "Samo želim da kažem da ga NEĆU SKIDATI, nosiću ga stalno"
21:14 Poznati Nataša Bekvalac progovorila o NAJGOREM pijanstvu: "Morala sam, imala sam RAZLOG, ta jutra su bila kobna po mene"
23:00 Poznati Dženifer Lopez NAPOKON progovorila o vezi sa POZNATIM glumcem: Isplivali SVI DETALJI pomirenja sa Benom Aflekom
22:09 Poznati Ovako su izgledali počeci LEPE BRENE: Jedan detalj iz njene BOGATE KARIJERE malo ko zna
18:58 Poznati U nju je bilo ZALJUBLJENO pola Jugoslavije, a jedan bend joj je POSVETIO PESMU: Anja ima 55 godina i izgleda BOLJE nego ikad
13:24 Ispovesti SVAĐAJU SE OKO DATUMA VENČANJA Sve bi možda bilo normalno, da ona ne tvrdi da je u vezi sa duhom!
17:40 Poznati DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA SLIKE? Sa samo 13 godina je imala svoj prvi nastup, a danas je u Srbiji velika zvezda
10:25 Poznati Preminula KRALJICA FANKA Ostavila je neizbrisiv trag u BOGATOJ karijeri, a volela ovog SLAVNOG muzičara
08:00 Poznati SKANDALOZNO izdanje TRUDNE pevačice: Rijana izašla na ulicu u EKSTRA PROVOKATIVNOM izdanju, ovog puta je nadmašila Kardašijane
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale