11:20 Poznati Kipelo je sve na njoj, mislili su da nikada neće skinuti te kile, a onda šok: Pevačica je drastično smršala, ali nije bio u pitanju Ozempik
17:29 Ispovesti Šta mislite o kome se radi? Muvao sam se s poznatom pevačicom, žena je živa vatra, a posle jednog pitanja blokirao sam je zauvek
22:06 Poznati E, ovo je baš bilo neprijatno za gledanje! Pevačica morala rukama da "spašava" grudi da ne ispadnu iz korseta u kom je jedva disala!
15:50 Poznati Poznata pevačica ostala bez dinara: "Majka me opelješila, ukrala mi je sav novac sa računa, nemam ni za hleb"
14:09 Lepota i Moda Ma kakav botoks i fileri: Pevačica zategla lice kao praćku uz pomoć jedne sitnice, Srpkinje odmah potrčale da i one probaju
15:06 Poznati Britni Spris danas slavi 41. rođendan: Snimak sa PROSLAVE sve je ŠOKIRAO, ljudi se pitaju da li ga je snimila na PSIHIJATRIJI
20:31 Zdravlje Zapanjujuću transformaciju pokazala je baš na 47. rođendan: Pevačica smršala 20 kilograma, prepolovila se, nikada bolje nije izgledala
15:33 Poznati Ovako je izgledala na početku KARIJERE, a onda je cela JUGOSLAVIJA poludela za njom: Nema šanse da pogodite o kome se radi
15:21 Poznati Merima bi danas napunila 70. godina: Rodila je tri prelepe ćerke i sina, a evo kako izgledaju i čime se bave
21:11 Poznati Sa 30 je ostala udovica i odgajila četvoro dece, od njih tražila samo jedno: Životna priča svetske zvezde, Jasmin Levi
12:59 Poznati Poznata pevačica u teškom stanju: Vrtelo joj se u glavi, srce joj je lupalo kao ludo, završila u Hitnoj i dobila tešku dijagnozu
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?