14:16 Poznati Neda Ukraden kroz suze govori o Marini: "Imala je dar psihologa, znala je naše ljubavne drame! Bol je velika!"
14:08 Poznati Indi se pre godinu dana borila za ŽIVOT posle operacije želuca: Pevačica se bukvalno prepolovila, kada je vidite u NOVOM izdanju ostaćete bez TEKSTA
17:02 Poznati Ovako se piše prezime žene koja se udala tri puta: Nataša Bekvalac jednom rečju REŠILA problem sa prezimenom
16:31 Poznati Isplivala NEOČEKIVANA fotografija Viki Miljković sa suprugom Draganom, svi su ostali u ŠOKU!
09:55 Poznati ZAPANJUJUĆA ispovest Zorice Marković: Kad sam se razvela otac me SAČEKAO S PUŠKOM dvocevkom, a ljubavnicu sam bacila preko OGRADE da se UDAVI!
14:27 Poznati Posle ćerke Krune, želi još jedno dete: Ivana Selakov po drugi put ide na VANTELESNU oplodnju, a evo kakvo joj je bilo prvo iskustvo
13:04 Poznati 20 meseci tuge i OSAM godina pakla: Oglasila se Severina i prokomentarisala PRESUDU starateljstva nad sinom
19:00 Poznati PRVA DAMA ESTRADNE SCENE: Isplivala fotografija Snežane Savić iz mladosti, evo kako je poznata GLUMICA tada izgledala
10:40 Poznati Seka Aleksić konačno PROGOVORILA o višku kilograma, filterima na Instragramu i tetovažama
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?