Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : pevačica

Konstraktina BELA odeća nosi JAKU simboliku: Vez na strani SRCA ima moćno značenje
11:00 Poznati

Konstraktina BELA odeća nosi JAKU simboliku: Vez na strani SRCA ima moćno značenje

Bila je TITOVA PIONIRKA: U školskim danima je izgledala kao DEČAK, danas je prelepa i CENJENA pavačica iz regiona
13:26 Poznati

Bila je TITOVA PIONIRKA: U školskim danima je izgledala kao DEČAK, danas je prelepa i CENJENA pavačica iz regiona

Legendarnoj pevačici OTKAZALI organi: Tinu je u ŽIVOTNOJ borbi spasao SUPRUG, evo šta je URADIO
11:30 Poznati

Legendarnoj pevačici OTKAZALI organi: Tinu je u ŽIVOTNOJ borbi spasao SUPRUG, evo šta je URADIO

Ovo je SESTRA Dragane Mirković, iste su: Dušica ne voli da se eksponira u javnosti, a evo kako izgleda! (FOTO)
08:01 Poznati

Ovo je SESTRA Dragane Mirković, iste su: Dušica ne voli da se eksponira u javnosti, a evo kako izgleda! (FOTO)

Pre 17 godina zapalila je Evroviziju POBEDNIČKOM pesmom: Danas NIKAKO ne liči na sebe, evo gde je sada poznata PEVAČICA
19:15 Poznati

Pre 17 godina zapalila je Evroviziju POBEDNIČKOM pesmom: Danas NIKAKO ne liči na sebe, evo gde je sada poznata PEVAČICA

KAKO DA PEVAM KAD MI SE PLAČE: Gorka sudbina pevačice koja je otpevala numeru "Na Uskrs sam se rodila"
13:00 Poznati

KAKO DA PEVAM KAD MI SE PLAČE: Gorka sudbina pevačice koja je otpevala numeru "Na Uskrs sam se rodila"

HIT dijeta NATAŠE BEKVALAC: Izgubićete više od DESET kilograma za samo MESEC dana!
13:49 Poznati

HIT dijeta NATAŠE BEKVALAC: Izgubićete više od DESET kilograma za samo MESEC dana!

Pevačica je nakon DESETOČASOVNOG porođaja rodila MRTVO dete: "Mogla sam da vidim bebinu glavu između nogu"
08:22 Poznati

Pevačica je nakon DESETOČASOVNOG porođaja rodila MRTVO dete: "Mogla sam da vidim bebinu glavu između nogu"

Nećete verovati o kojoj našoj PEVAČICI je reč! Ovako je izgledala na početku karijere, a zatim je usledila ŠOK TRANSFORMACIJA! (FOTO)
12:42 Poznati

Nećete verovati o kojoj našoj PEVAČICI je reč! Ovako je izgledala na početku karijere, a zatim je usledila ŠOK TRANSFORMACIJA! (FOTO)

Džesika Simpson progovorila o svom ALKOHOLIZMU: "Piće nije bio problem, već..."
20:00 Poznati

Džesika Simpson progovorila o svom ALKOHOLIZMU: "Piće nije bio problem, već..."

DA LI JE PREPOZNAJETE? Ova preslatka devojčica danas je jedna od naših NAJTRAŽENIJIH pevačica!
11:23 Poznati

DA LI JE PREPOZNAJETE? Ova preslatka devojčica danas je jedna od naših NAJTRAŽENIJIH pevačica!

Da li znate ko je ova pevačica? Mala Indijanka je naša NAJPOZNATIJA pop zvezda za koju kažu da je lepotu i talenat nasledila od majke!
18:00 Poznati

Da li znate ko je ova pevačica? Mala Indijanka je naša NAJPOZNATIJA pop zvezda za koju kažu da je lepotu i talenat nasledila od majke!

1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 33 34
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

med
10:31 Dom i saveti

Tri kašike dnevno i krvna slika skače: Recept naših baka koji daje rezultate već posle 14 dana

medovina
09:53 Dom i saveti

Recept koji je opstao 1.000 godina: Piće starih Slovena vraća snagu i imunitet – evo kako se pravi

žena
09:31 Dom i saveti

Nemci imaju čudo protiv buđi: Za 3 minuta pojede vlagu, a ne košta ni dinar

kupatilo
08:46 Dom i saveti

Kamenac se bukvalno istopi! Komšinica mi je rekla da sipam ovo u WC šolju, bude kao nova!

brusnice
08:02 Dom i saveti

Pucketave brusnice su hit u svetu! Rusi ih jedu već 200 godina, a TikTok je tek sada poludeo za njima

watch-icon

Preporučujemo

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
10:53 Poznati

Bolest nema milosti: Miljenik žena jedva govori, ali se ne predaje, evo kako provodi poslednje dane

med
10:31 Dom i saveti

Tri kašike dnevno i krvna slika skače: Recept naših baka koji daje rezultate već posle 14 dana

Chris Jackson/Pool via AP
10:10 Poznati

Strogo kraljevsko pravilo: Deca Kejt Midlton i princa Vilijama ne smeju da jedu s njima, čak ni za Božić, evo i zbog čega

medovina
09:53 Dom i saveti

Recept koji je opstao 1.000 godina: Piće starih Slovena vraća snagu i imunitet – evo kako se pravi

žena
09:31 Dom i saveti

Nemci imaju čudo protiv buđi: Za 3 minuta pojede vlagu, a ne košta ni dinar

dečak
09:10 Porodica

Zamenili ih u porodilištu, životi im se raspali: Tek posle DNK testiranja usledio pakao – jedna majka nikada se nije oporavila

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.