13:58 Poznati Kakva je ovo žena, kakva DŽEPNA VENERA! Kajli Minog poslednjom fotografijom srušila internet, a zbog jednog detalja komentari ne prestaju!
09:23 Poznati Posle teške DEPRESIJE i drogiranja Demi Lovato donela ŠOKANTNU odluku koja će promeniti njen život iz korena
22:27 Poznati Pevačica Nevena Božović se PORODILA i na svet donela ĆERKICU, a ime koje joj je dala je sve zbunilo
13:40 Poznati Izmestio je normative MUŠKE LEPOTE, a ŽENE ga OBOŽAVAJU! Poslednja fotografija svedoči koliko je vatren Damijano David!
11:51 Poznati Ona nema MIRA! Britni Spirs opet pred POROTOM i SUDIJAMA - jedna od zaposlenih je TERETI ZA NASILJE!
16:20 Poznati Spasila se TALIBANSKOG TERORA: Poznta avganistanska pevačica uspela da POBEGNE, objavila fotografiju iz bekstva!
13:30 Poznati Avril Lavinj je pravi primer jedne HRABRE i NEZABORAVNE žene: I nakon 20 godina ostala je ISTA, a opaka bolest pretila joj onim NAJGORIM!
19:20 Poznati Ova žena PRKOSI svim silama GRAVITACIJE, ali i GODINAMA: Džej Lo još jednom pokazala zašto je nazivaju BOGINJOM!
21:27 Poznati Britni Spirs je konačno SLOBODNA: Posle 13 dugih GODINA ponovo može da upravlja sopstvenom KARIJEROM
13:27 Poznati "Kad se JAMI pojavi, SAOBRAĆAJ staje!": Jami živi svoje najbolje godine, ova fotografija to i svedoči!
12:50 Poznati "Gori more, tope se planine": Neda Ukraden (70) pozirala u kupaćem kostimu i zapalila društvene mreže
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!