20:03 Horoskop Dnevni horoskop za PETAK, 13. januar: Blizanci, trebaće vam više energije da prebrodite ovaj period, Lavovi, na ljubavnom planu vam sve ide
21:10 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 12. januar: Bikovi, obratite pažnju na zdravlje, Rakovi, ovo je vaš period za LJUBAV
22:00 Horoskop Proverite da li ste baš vi taj srećnik: Ovaj HOROSKOPSKI znak će imati najviše sreće u ljubavi u 2023. godini
21:00 Horoskop Očekuje ih NAJTEŽA GODINA: Ova tri znaka neće imati sreće u ljubavi, doći će do RAZVODA ili RASKIDA
19:00 Horoskop Dnevni horoskop za utorak 10. januar: Ovnovi, budite strpljivi kad je DONOŠENJE odluka u pitanju, Rakovi, povedite računa o zdravlju
19:40 Horoskop Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 9. januar: Rakovi, vreme je za LJUBAV, Jarčevi, iskoristite dan
12:20 Horoskop Veliki NOVČANI horoskop za 2023. godinu: Mnogima se smeše ogromne pare ali i DUGOVI koji mogu da ih iznenade!
07:45 Horoskop Ova DVA horoskopska znaka očekuje TURBULENTNA nedelja: Stare LJUBAVI pokušavaju da se vrate i poremete trenutni mir!
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za 03. januar: Lavovi se napokon okreću SEBI, Vagama zdravlje nikad bolje!
17:00 Horoskop Mesečni horoskop za JANUAR 2023. godine: Prognoza za sve HOROSKOPSKE znakove, mnogima je PRESUDAN mesec jer pokazuje kakva će cela godina biti!
14:23 Horoskop Da li ćete biti zdravi u 2023. godini? Dva znaka "pucaće" od snage cele godine, a ova dva će biti non stop kod LEKARA!
22:08 Horoskop Najbolji otac se rađa u ovom znaku horoskopa: Da li ćete i vi poneti titulu tate za primer?
21:43 Porodica Najpopularnije žensko ime u Srbiji: Roditelji ga najčešće daju devojčicama poslednjih 10 godina!
21:16 Zdravlje Olga je potopila šaku badema u vodu preko noći: Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe
20:37 Lepota i Moda Kako da farba za kosu duže traje: Frizeri ne žele da ovo znate, jer ćete ređe ići kod njih!
20:10 Ispovesti „Udala sam se, ali ovo moj suprug ne zna o meni“: Žene su priznale koje tajne kriju od svojih muževa
19:43 Dom i saveti Pileća prsa su uvek suva kad ih spremite? Uz trik koji primenjuju kuvari, belo meso će biti sočno i meko!