19:30 Horoskop Dnevni horoskop za UTORAK, 29. novembar: Blizanci, loša komunikacija će vas EMOTIVNO koštati, Vage, pazite kakvu ODLUKU donosite
09:00 Horoskop Otkrijte ISTINSKE karakteristike vaše ličnosti po horoskopu Maja: Imaju VIŠE znakova od standardnih, a jedan je JAKO poseban
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za PETAK, 25. novembar: Strelčevi čuvajte se TRAČEVA, Devicama sledi IZNENAĐENJE od emotivnog partnera!
19:00 Horoskop Jupiter u znaku Riba donosi ŽIVOTNI preokret: Astrološkinja NENA u LAJVU u 19:00 časova objašnjava kako će uticati na SVAKI znak
08:00 Horoskop Koja je VAŠA srećna BOJA? Jaki i energični HOROSKOPSKI ZNAKOVI nose ove MOĆNE boje, a emotivci pastelne
19:15 Horoskop Dnevni horoskop UTORAK, 22. novembar: Škorpije, ljubavno stanje NESTABILNO, a ovaj znak će proći kao BOS po TRNJU
17:00 Horoskop Nekom DEVICA, a nekom BIK: Svaki horoskopski znak ima SUDBONOSNOG PARTNERA, saznajte KOJI JE VAŠ
19:00 Horoskop Dnevni horoskop za PETAK, 18. novembar: Rakovi, sledi vam NAPORAN period, Jarčevi, budite OPREZNI sa novcem
09:00 Horoskop Astrolozi OBJASNILI šta treba da uradimo 2023. godine da bi bila SAVRŠENA: Saznajte šta očekuje svaki horoskopski znak na polju romanse i finansija!
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za petak, 11. novembar: Strelčevi imaju problem sa SPAVANJEM, Bikovima sledi BITAN razgovor!
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za UTORAK, 8. novembar: Strelčevi, bolje da NE IZLAZITE iz kuće, Jarčevi, stvorile su su povoljne prilike za BIZNIS
10:55 Horoskop Od danas kreće PREOKRET: Venera u ŠKORPIJI ostavlja TRAGOVE za ceo život, podstiče SUKOBE, a jedan znak će da se RAZVEDE
22:08 Horoskop Najbolji otac se rađa u ovom znaku horoskopa: Da li ćete i vi poneti titulu tate za primer?
21:43 Porodica Najpopularnije žensko ime u Srbiji: Roditelji ga najčešće daju devojčicama poslednjih 10 godina!
21:16 Zdravlje Olga je potopila šaku badema u vodu preko noći: Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe
20:37 Lepota i Moda Kako da farba za kosu duže traje: Frizeri ne žele da ovo znate, jer ćete ređe ići kod njih!
20:10 Ispovesti „Udala sam se, ali ovo moj suprug ne zna o meni“: Žene su priznale koje tajne kriju od svojih muževa
19:43 Dom i saveti Pileća prsa su uvek suva kad ih spremite? Uz trik koji primenjuju kuvari, belo meso će biti sočno i meko!