09:00 Horoskop Danas se čuvajte SVAĐA i rizika: Ovaj horoskopski znak će JEDINI uspeti da izbegne sve zamke, ostali na UDARU!
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za SUBOTU, 4. februar: Jarčevi su NAPETIJI nego ikada, Ovnovima sledi neočekivan NOVAC!
12:42 Horoskop Ruski ASTROLOG Pavel Globa otkrio šta nas čeka u 2023: Tri ZNAKA imaće mnogo SREĆE i plivaće u PARAMA
22:30 Horoskop Dnevni horoskop za PETAK, 3. februar: Rakovi, ne započinjite važne poslove, Jarčevi, kreće dobar period za ljubav
19:45 Horoskop Stiže nam ASTRO PAKAO: Za dva dana kreće PUN MESEC koji će jezivo loše uticati na POJEDINE znakove, trebaće im VEČNOST da se oporave
10:45 Horoskop Ako do sada niste pronašli LJUBAV svog života, FEBRUAR je mesec za to: Tri horoskopska znaka će imati neverovatnu SREĆU, iskoristite priliku!
15:50 Horoskop Od PETOG februara kreće pun Mesec u Lavu: Dva znaka će da zgrnu BRDO LOVE, a jedan će da se MUČI ceo mesec
08:10 Horoskop Astrolozi tvrde da im je OVA nedelja ključna za celu godinu: Tri horoskopska znaka imaju priliku da promene svoj ŽIVOT iz korena!
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za sredu 01. februar: Lavovima STIŽE povoljna informacija iz INOSTRANSTVA, Strelčevima nestabilan ljubavni odnos
08:45 Horoskop Da li BAŠ VAS čeka FINANSIJSKO blagostanje? Od PRVOG FEBRUARA otvara se NOVČANA KAPIJA, ova tri znaka će imati EKSTREMNI priliv para
16:00 Horoskop U narednih SEDAM dana suočiće se sa IZAZOVIMA: Ova tri znaka neće znati ŠTA IH JE SNAŠLO, prolaziće kroz mini KRIZE, a evo kako će da se završi
18:40 Horoskop Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 30. januar: Device, došlo je vaših "pet minuta", Blizanci, ne povlačite ozbiljne poteze ovih dana
22:08 Horoskop Najbolji otac se rađa u ovom znaku horoskopa: Da li ćete i vi poneti titulu tate za primer?
21:43 Porodica Najpopularnije žensko ime u Srbiji: Roditelji ga najčešće daju devojčicama poslednjih 10 godina!
21:16 Zdravlje Olga je potopila šaku badema u vodu preko noći: Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe
20:37 Lepota i Moda Kako da farba za kosu duže traje: Frizeri ne žele da ovo znate, jer ćete ređe ići kod njih!
20:10 Ispovesti „Udala sam se, ali ovo moj suprug ne zna o meni“: Žene su priznale koje tajne kriju od svojih muževa
19:43 Dom i saveti Pileća prsa su uvek suva kad ih spremite? Uz trik koji primenjuju kuvari, belo meso će biti sočno i meko!