20:30 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. januar: Ribe povedite računa o ZDRAVLJU, Bikovi, vreme je da se posvetite SEBI!
20:10 Horoskop Dnevni HOROSKOP za subotu 21. januar: Rakovi, morate da se osamite i samostalno rešite probleme, Vage, ljubav konačno cveta
10:00 Horoskop Ova TRI horoskopska znaka očekuje ogromna SREĆA: Ni ne slute šta im se sprema, LOŠ period je napokon iza njih!
19:59 Horoskop Merkur od danas kreće DIREKTNO: Astrološkinja NENA u LAJVU u 20 časova do DETALJA objašnjava kako će ovaj PRELEP period uticati na svaki znak
13:09 Horoskop Merkur danas kreće direktno: Ova DVA znaka dobiće sve što požele, dok će jednom biti još teže
09:50 Horoskop Zapišite ove DATUME: Najnesrećniji dan za svaki HOROSKOPSKI znak, sve će vam ići po zlu, ne izlazite tada iz kuće
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 16. januar: Vage, čuvajte se Blizanaca, Jarčevi, mogući su zdravstveni problemi
18:00 Horoskop Dva horoskopska znaka koja imaju NAJVIŠE SREĆE u životu: Zvezde su im UVEK naklonjene, njihove želje se OSTVARUJU
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za NEDELJU, 15. januar: Lavovi, očekujte povoljne vesti na LJUBAVNOM PLANU
21:30 Horoskop Ako vam stalno zvocaju, ne fermajte ih: Četiri horoskopska znaka koji uvek traže greške
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za SUBOTU, 14. januar: Lavovi, ostanite čvrsti uprkos problemima, Device, čuvajte svoje zdravlje
09:00 Horoskop POKLAPAJU SE petak 13. i direktni MARS: Kreće ASTROLOŠKI haos, ovim znakovima pravi RUSVAJ na svakom životnom polju
22:08 Horoskop Najbolji otac se rađa u ovom znaku horoskopa: Da li ćete i vi poneti titulu tate za primer?
21:43 Porodica Najpopularnije žensko ime u Srbiji: Roditelji ga najčešće daju devojčicama poslednjih 10 godina!
21:16 Zdravlje Olga je potopila šaku badema u vodu preko noći: Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe
20:37 Lepota i Moda Kako da farba za kosu duže traje: Frizeri ne žele da ovo znate, jer ćete ređe ići kod njih!
20:10 Ispovesti „Udala sam se, ali ovo moj suprug ne zna o meni“: Žene su priznale koje tajne kriju od svojih muževa
19:43 Dom i saveti Pileća prsa su uvek suva kad ih spremite? Uz trik koji primenjuju kuvari, belo meso će biti sočno i meko!