18:10 Horoskop Numerolozi otkrivaju šta znači ako u datumu rođenja imate BROJ DVA: To su neobični ljudi sa drugačijom sudbinom, otkrijte kakvu budućnost donosi!
22:00 Horoskop Njima se osmehuje ogromna sreća: Tri znaka zodijaka koja će pronaći srodnu dušu u februaru
11:00 Horoskop Ova tri znaka su najveći PRELJUBNICI u horoskopu: Često se nalaze u ljubavnom TROUGLU, oni će vas prosto uvek VARATI!
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za SUBOTU, 28. januar: Blizanci, vreme je da se posvetite SEBI, Škorpije smanjite EGO i potrebu za dominacijom!
18:30 Horoskop Stiže im neverovatna SREĆA na proleće: Ova tri horoskopska znaka će nakon ZIME konačno dočekati svojih pet minuta
08:10 Horoskop NAJGORI dan u 2023. za svaki horoskopski znak: Zapišite ih jer tada bolje da ne izlazite iz kuće!
19:50 Horoskop Dnevni horoskop za 26. januar, ČETVRTAK: Blizanci, sve vaše TAJNE izlaze na površinu, Rakovi su nezadovoljni kada je ljubav u pitanju
20:15 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 25. januar: Jarčevi muku muče sa NESANICOM, Blizanci sijaju na ljubavnom planu
09:00 Horoskop Saberite sve BROJEVE i saznajte da li je to prava osoba za vas: Numerologija otkriva idealnog muža po datumu rođenja
21:00 Horoskop Dnevni horoskop za UTORAK, 24. januar: Bikovi, obratite pažnju na emotivnu situaciju, Rakovi, čuvajte se sukoba
18:30 Horoskop Na poslu gaze SVE pred sobom: Tri NAJNEMILOSRDNIJA znaka horoskopa, idu PREKO MRTVIH do cilja
09:00 Horoskop Veliki KINESKI horoskop za 2023. godinu: U znaku je VODENOG ZECA, jedan znak će se uskoro OBOGATITI
22:08 Horoskop Najbolji otac se rađa u ovom znaku horoskopa: Da li ćete i vi poneti titulu tate za primer?
21:43 Porodica Najpopularnije žensko ime u Srbiji: Roditelji ga najčešće daju devojčicama poslednjih 10 godina!
21:16 Zdravlje Olga je potopila šaku badema u vodu preko noći: Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe
20:37 Lepota i Moda Kako da farba za kosu duže traje: Frizeri ne žele da ovo znate, jer ćete ređe ići kod njih!
20:10 Ispovesti „Udala sam se, ali ovo moj suprug ne zna o meni“: Žene su priznale koje tajne kriju od svojih muževa
19:43 Dom i saveti Pileća prsa su uvek suva kad ih spremite? Uz trik koji primenjuju kuvari, belo meso će biti sočno i meko!